Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietakastara

moment prawdy

Polecane posty

Gość Truskawki z bita smietankka
ja juz nie moge niestety sie wypowiadac w tym temacie moge jedynie dyskretnie zerkac bo wrocil moj chlopak i jak widac moje wypowiedzi sa dosc niewygodne i moga zawazyc na mojej przyszlosci heh wiec pozdrawiam Cie MTS fajnie sie gawedzilo

Gość czyczyczu
rany nie takastara to ty rzecywiscie nie takastara tylko prosze cie otworz oczy a bedzie dobrze

moment prawdę jest mocno naciągany.... nie wiem czy ktoś to zauważył ale był odcinek z żoną policjanta ( taka blondynka) padło pytanie : czy uprawialiście sex na komisariacie? Mężul trochę zmieszany... ona chwila zastanowienia : NIE. Na to mąż nieeee? był bardzo zdziwiony i jak głos powiedział prawda, był zaskoczony :p Przyjaciel cwaniak i jaki zarzucił porównanie :o ciekawe czy tak chętnie zonę/dziewczynę sąsiadowi pożycza

Gość Truskawki z bita smietankka
jeszcze wroce szybciej do tej polski niz mi sie wydaje heh

Gość WYKLYWACZ KLAMST MOZNA....
nietakastara ''USTAWIONE CZY NIE ...NIE ZMIENIA TO FAKTU ZE CI DWAJ FACECI CO BYLI DZISIAJ TO POLMOZGI '' jeszcze przed chwilą twierdzilas ze jestes tego niemal że pewna ze ten program to nie sciema:P p.s Jeśli mieszkasz w Wawie, masz wlasna fimre i 30 lat;p to czemu nadal w bloku mieszkassz??? hahahahahaha zegnam wylewnie sciemniaro!!nara

Gość nietakastara
nietakastara - a ty jestes jakas j**ana blaza ktora nigdy w zyciu nie bedzie mogla miec facetow takich jak ci ktorzy dzisiaj byli .. i tutaj sie wyrzywasz, zal mi cie blazo na takiego to moge najwyzej splunac...:))

Gość nietakastara
WYKLYWACZ KLAMST MOZNA.... a gdzie mam mieszkac? na ksiezycu ?:)

Gość czyczyczu
dobra buzi buzi chodzmy spac

Gość nietakastara
jeszcze zapomnialam dodac ze jestem bardzo ladna....i moge miec kazdego faceta ;)) i to jest prawda ;)) a co mi tam...moge sie raz pochwalic.....teraz ty mi powiedz z ktorej wsi ty jestes? i ile na kasie zarabiasz?

Gość nietakastara
bliznanazawsze nie interesuje mnie ten debil ;)

Gość nietakastara
bliznanazawsze adios

Gość bliznanazawsze
pa

a czy w tym programie ktos wogóle wygrał wiecej niz 15 tys???? Bo mnie sie tez to wydaje wszystko ustawiane, dlaczego ci ludzie rezygnują, dzisiaj ten facet przyznał sie niby do zdrady i po tym rezygnuje? ja bym szła w zaparte po czyms takim

Jak oglądałam wypowiedzi tych panów, to aż żal moje cztery litery ściskał. To porównanie do samochodu w garażu, który czeka na pana, który jeździ sobie aktualnie innym. Ręce opadają.

Gość nietakastara
minka79 zrezygnowal bo pewnie padloby pytanie czy chodzi na dziwki do agencji..jestem tego pewna..

ale wiesz dla mnie zdrada czy to w agencji, czy na imprezce czy gdziekolwiek to naprawde nie ma znaczenia, jak juz do tego sie przyznal to co mu szkodziło

Gość nietakastara
lidiena to sa zwiazki w ktorych nie ma partnerstwa a zona jest tylko ozdoba...facet na nia zarabia a ona wydaje jego kase na babskie rzeczy..

Gość nietakastara
minka79 moze by padlo pytanie czy np zdradzil ja wiecej niz 5 razy...albo czy zdradzil ja z jej kolezanka ;)...moglo byc ciekawie :)

Gość nietakastara
a ile wygrał ??? ja nie wiem...nie zwrocilam uwwagi...stracilam przez moment kontakt z rzeczywistasca po wypowiedzi kolegi ktory porownywal zone do samochodu

jeszcze mnie cos innego ciekawi, jak dobieraja do tego programu ludzi, bo wydaje mi sie ze wlasnie takich co maja sporo za uszami, własnie zeby było ciekawie.

niech ktoś napsize ile wygrał :D na pewno ktoś do końca oglądał jestem ciekawa czy ktoś wygra 250tys ;)