Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska7655

Czy wierzycie w związki bez zdrad??

Polecane posty

Gość ciekawska7655

hmmm??

Gość a dlaczego mam nie wierzyć
Przecież wtedy byłoby bez sensu wiązać się z kimś

Gość stenia 1970
wierze!

Gość ciekawska7655
tak ogladam hehe:P jestem bardzo ciekawa.. czy faktycznie sa zwiazki bez zdrad.. ?ja jestem z facetem 3 lata mysle ze mnie nie zdradzil na tym etapie ale co bedzie pozniej nie wiem...i szcerze mowiac przeraza mnie wizja tego ze nie ma zwiazkow bez zdrad

Gość ciekawska7655
ja tez nie zdradzilam swojego i nie zamierzam.... ale jak z nim bedzie teo nie wiem...bardzo bym chciala zeby i on mnie nie zdradzil:):P

Gość mialam identyczna sytuacje
niee,raczej nie wierze,niestety mysle ze predzej czy pozniej kazdy zwiazek dotknie to.moze po roku zwiazku,moze po 10,a moze po 30?

Gość nietakastara
wierze!! w partnerskich zwiazkach nie ma zdrad...

Gość czarnawrona
nie wierze

Gość nie wierze ja nie
zdradzam ale zdradzana bywałam i jestem

Gość CzarnowłosaNimfa
pewnie że wierzę, sama jestem w takim już 7 lat. Chodzi o to by poznać odpowiedniego człowieka na poziomie z klasą , który będzie miał nie banalna osobowość. Teraz mam 23 lata i wiem że to jest najpiękniejsze marzenie które się spełniło w moim życiu, kocham i jestem kochana.

Gość ja nie muszę wierzyć
bo one są

Gość CzarnowłosaNimfa
po prostu chodzi o to, że w życiu człowieka nie może być na wszystkich płaszczyznach idealnie, tylko na jednej ale te pozostałe już zejdą na niższy plan. I tak np. jednemu się poszczęści w 100% w życiu uczuciowym, drugiemu w życiu zawodowym, innemu jeszcze w jakiejś innej dziedzinie życia, nie ma ludzi którzy przyszli na świat i nie dostali od losu chociażby jednego z tych pięknych prezentów.

Gość bez odbioru
wierzę, że istnieją, ale nie zakładam, że mój taki będzie. w pierwszym małżeństwie zakładałam - ja nie zdradziłam męża, zakładałam, że on mnie też nie... pomyliłam się, niestety, był za głupi żeby to dobrze ukryć :-o w obecnym związku na razie jest super, ale byłabym idiotką wierząc, że tak będzie zawsze. może ja zdradzę, może On. ale teraz mam do tego większy dystans. i wiem, że są gorsze rzeczy niż to, że mąż bzyknie panienkę po pijaku.

Gość Magicca
Nie wierze w takie zwiazki. Wsrod moich znajomych (moim zwiazku tez) wszedzie byly zdrady. Im dluzszy staz malzenski, tym prawdopodobienstwo zdrady wieksze. To jest norma, wiec nie ma sie co uszukiwac, ze moze byc inaczej.

Gość nie można wykluczyć
że istnieją, yebaki co ruchają wszystko co się rusza i na drzewo nie ucieka, ale są też i normalni wierni ludzie, szanujący się nawzajem

zalezy czym da kogo jest zdrada. Osobiscie nie spotkalem kobiety ktora nie oszukiwalaby swojego faceta w majacych znaczenie sprawach. Tak wiec, nie wierze.

Wierzę w takie związki - skoro sam potrafię nie zdradzac to musi istnieć chciaz druga taka osoba - w przyrodzie nic nie jest w pojedynkę -/ tak wierzę że istnieje życie pozaziemskie;) - żeby nie było/