Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwona_truskawka

Weekend majowy - gdzie polecacie?

Polecane posty

Witajcie ;) Szukam ciekawego miejsca na weekend majowy. Chciałabym, aby to miejsce było jednocześnie nie aż tak oblegane turystycznie jak Kraków czy Zakopane, ale także aby było gdzie się wybrać czy pozwiedzać oraz przyjemnie poleniuchować. Wybieramy się wspólnie z moim chłopakiem. Początkowo stawiałam na Wrocław, ale ciężko tam z noclegiem i przyzwoitymi cenami noclegów. Dlatego teraz muszę zastanowić się nad inną miejscówką. Dodam, iż jesteśmy ze Śląska, dlatego nadmorskie kurorty jeszcze odpadają ;) Pozdrawiam ciepło!

Gość olej ich
jaki kurfa łykend majowy, skoro łykend majowy to piatek-niedziela?

Ok - podbijam temat bo weekend majowy tegoroczny już tuż tuż :) I jeśli chodzi o miejsca jeszcze nie oblegane przez turystów to Pojezierze Brodnickie myślę, że będzie jak znalazł :) W Głęboczku Wielkim jest takie miejsce, w którym jest i spa, winiarnia i hotel - w tym centrum konferencyjne oraz możliwość aktywnego spędzenia czasu :) Także dla każdego - cos miłego :)

myślę, że staropolskim zwyczajem wszędzie poza własnym ogródkiem i mieszkaniem - będa tłumy ogłupiałych mieszczuchów szukające wrażeń naturalno-kulturalnych dlatego ja sie nie ruszam z domu na krok no, może wezmę na spacer psa kolezanki i pójde z nim do lasu, jak będzie ładna pogoda

Gość djfldsjfkjjds
Polecam Dolny Śląsk, kotlinę kłodzką, piekne tereny, góry, nieooblegane jak Krakow, Zakopan, Bieszczady i etc w sumie nawet nie wiem dlaczego, 8km do granicy czeksiej. Jestem z tych okolic, moge dać Ci namiary na fajne i b.tanie noclegi. Pozdrawiam

Beskidy,hotel Stok **** za pokoj 2osob.340zł doba,mają tam spa,nianie dla dzieci,place zabaw,baseny etc.

Gość wertyuiop123ws
Daj spokój, co Ty chcesz robić w mieście? Wybierz: Słowacki Raj Tatry Bieszczady

Gość robie to co lubie
jest tyle pieknych nieodkrytych miejsc jeszcze nie tak obleganych przez turystow jak krakow czy zakopane. ja np. wybieram sobie obszar polski który bym chciala zwiedzic kilka konkretnych miejscowości przegladam w necie co warto tam zobaczyc zwiedzic a potem wyszukuje w panoramie firm w zaleznosci od miejscowosci rozne hotele, sprawdzam czy maja basen czy jakies spa czy inne atrakcje. do wyszukiwania lokalnego jak znalazl ;) w taki sposob znalazlam fajne miescowki i zwiedzilam z chlopakiem w zeszlym roku roztocze i beskid zywiecki. a w tym roku moze swietokrzyskie??

eee..moze Kołobrzeg?jest co zwiedzac no i poleniuchowac mozna....chociaz ja to bym chciala do Paryza...mmmmm...