Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie to samo

problem ze stanikiem, kobiety- pomocy

Polecane posty

Gość nie to samo

kupilam sobie nowy stanik, pierwszy o w miare dobrze dobranym rozmiarze :P ale wlasnie, obwod sie wydaje ok, ale cycki z miseczek uciekaja :( jak sie ruszam to uciekaja bokiem, mam male cycki i wydawalo mi sie ze ten stanik jest za duzy, na oko, ale jak go wlozylam to wygarnelam wszystko do miseczki niestety podczas ruchu piers wypelza :O poza tym fiszbina pod pacha troche mnie uciska, czy to znaczy ze powinnam miec wieksza miseczke? boje sie ze tam juz nie ebdzie co wlozyc, mam naprawde maly biust

Gość fanka malibu.
bylo myśleć jak przymierzałaś, ja zawsze cudaczne wygipasy w przymierzalni robie zeby sprawdzić czy dobrze leży, nie uciska itd. mi sie wydaje ze obwód za duzy skoro Ci sie suwa, ale nie znam się. ja wolę taki bardziej dopasowany a nawet ciaśniejszy zeby mi cycki trzymał i żeby nie skakały, bo mam dosc spore.

Gość nie to samo
moze temat wyda wam sie trywialny ale ktoss kto nigdy nie mial zle dobranego stanika nie wie jakie katusze taki stanik moze sprawic i jak wazny jest dobry rozmiar

Gość nie to samo
nie przymierzalam, mieszkam w miescie gdzie nie dobrych sklepow z bielizna, musze kupic przez internet :O obwod chyba jest dobry, ciasniejszego juz nie zapne :P

Gość nie to samo
tzn obowd sie nie rusza, pod fiszbina piers wycieka ze tak sie obrazowo wyraze, nie siedzi w miseczce tylko wypelza pod pache

Gość fanka malibu.
ciaśniej ramiączka może?

Gość dghehehhe
jakieś małe miseczki to muszą być

Gość nie wiem jakkkkkk
a może fason stanika do bani? Miseczki są za szeroko rozstawione lub są za blisko? Czasami rozmiar jest ok, ale fason nie taki jak należy.