Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaangieee

sama w domu !!! umieram z nudow a on z kumplami!!!

Polecane posty

dziewczyny co myslicie? pozwolic facetowi na nocne wypady z kumplami czy raczej trzymac krotko???

Gość zdradź go

Gość czarny kotekPP
jak nie pozwolisz to i tak pójdzie, bo kumple beda gadali że pantoflarz:classic_cool:

Gość omfg znajdz sobie hobby
i zajmij sie czyms po prostu... co ty robilasjak nie mialas faceta...

Gość nietakastara
widac z toba nie ma co robic i o czym gadac...

Gość czarny kotekPP
złote włosy wiatr mi czesze -->ja jak mój oszołom wyjdzie tez sie ciesze, mam kilka chwil dla siebie:D

masakra koles wyszedłz domu a ty sie tak strasznie nudzisz......... jakis cham i prostka z niego:P heheh wez sie dziewczyno lepiej umyj ogól:P i idz spac do rana szybciej ci zleci Ps: nie rób z gówna problemu

Mentalność niektórych bab powala mnie na kolana. Same potrafią przesiedziec i gadać o 10 tys odcinku Mody na sukces z przyjaciólkami po 5 h dziennie, a jesli facet na piwsko wyjdzie wielka afera i latanie z patelnia vel wałkiem za nim.. Facet to zwierze potrzebujące wolności. Nie mylić z dobrowolnością ;p

Gość nietakastara
jestem kobieta ale takich bab ktorych celem jest usidlenie i wychowanie sobie faceta po prostu nie trawie

ja nie mam zamiaru nikogo usidlic ani sobie wychowac !!! chcialam poznac wasza opinie na ten temat i poznalam ... nie wiem tylko dlaczego niektore z was a wlasciwie wiekszosc jest tak szczesliwa gdy ich facet zostawia je w domu same????? przejawem milosci to to chyba nie jest. ja kocham swojego chlopaka a oboje duzo pracujemy wiec mamy malo czau na bycie razem i choc wychodzi zadko bardzo mi go wtedy brakuje.

pewnie ze wychodze haha chyba macie racje ze przesadzam ale czy wy tak naprawde ze spokojem i zrelaksowaniem siedzicie w domu jak wasz chlopak w knajpie baluje???