Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delma z sola

wpadl mi w oko koles na kasie w biedronce...

Polecane posty

Gość delma z sola

ehhh nie wiem co myslec na ten temat...

no. w biedronkach niezłe ciacha siedzą czasem na kasach. cięzko się skupić na wyjmowaniu monet z portfela. łatwo o pomyłkę. u mnie siedzi taki ciemny brunet z dużymi oczami i mocno owłosionymi dłońmi. jest bardzo męski.

Gość delma z sola
jo juz bys chciala, nestety musze cie rozczarowac;) nie o to chodzi. nie wiem jak sie zabrac do niego marne miejsce na podryw. chybazauwazyl ze lukam na niego ale zero reakcji;)

Gość delma z sola
no moj to brynet z ciemnymi oczetami:) tylko odraza mnie troszke jego stroj nie ze nie lubie czerwonych fartuszkow:) ale ma takie paskudne buty i spodnie nie wiem czy tak na codzien chodzi czy tylko do pracy:) nie moja wina,ze zwracam uwage na takie rzeczy,tak juz mam...

Gość delma z sola
ehh pajeczyca tobie to tylko jednow głowie widze!!! :) eeh nie wiem jka sie do tego zabrac:)

Gość delma z sola
a co to powoduje??:) kurde tylko ostatnio on cały czas towar wykłada!! ja to mam pecha zawsze:) i po remoncie mamy tyle kas ze zadko trafiam na niego:)

Gość delma z sola
up up up

Gość delma z sola
nikt nie mial podobnej sytuacji?:)

Gość delma z sola
caly cazs walisz takie durne teksty? chlopie wez sie za siebie!! po twojej wypowiedzi widze ze masz problem z soba.wez sie za siebie poki jest jeszcze szansa:)

Gość delma z sola
moj nik jest lepszy niz twoj uwierz mi:)

Gość delma z sola
ale moj jest wesoly a towoj sieje czar goryczy i smutku i niskiej samooceny:) zmien na jakis weselszy:)

uśmiechaj się do niego, a jak uzyskasz kontakt wzrokowy to mrugnij szybko jednym oczkiem ;)

Gość delma z sola
nie umiem takiego triku wlasnie... i tak mi glupio pelna biedronka ludzi;) i jeszcze jak jestem przy kasie to 2 km ludzi za mna:)

a skąd wiesz czy mój nie jest wesoły? Twój też jest kiepski... kojarzy się z tłustą, grubą kroplą margaryny... do tego gadającą masz problem z wagą? :P pewnie nie siedzi cały czas na kasie więc łap go jak będzie chodził po ternie :P

to uzyskaj kontakt wzrokowy, a potem szybko spuść wzrok, a po kilku sekundach znów spójrz :P taki manewr może się udać przy wyciąganiu drobnych z portmonetki :D a ludzie za Tobą? czym się przejmujesz? stań do nich tyłem i działaj, do odważnych świat należy :) powodzenia

Gość delma z sola
nie,jestem szczuplutka 52 kg tylko :) ok postaram sie:) ale zauwazylam ze on czuje,ze na niego lukam wiec jakbym mu wpadla w oko to chyba wykonalby jakis ruch co?

niekoniecznie, faceci są dziwni ;) może nie jest pewien i potrzebuje większej ilości sygnałów od Ciebie, zresztą i tak robisz tam zakupy więc co Ci szkodzi, łączy się przyjemne z pożytecznym :D

Gość delma z sola
hehe no fakt,ale nei chce wyjsc na jakiegos oszołoma co sie namietnie gapi:)dzis sie na niego lukalam i wczoraj i chyb akoles wyczul,ze cos jest na rzeczy hehe

Gość profilaktyczna
up up up sroka ma czarny dziób:)

Gość dobre a na mnie luka sie kasje
r z biedronki. ale tak za bardzo mi sie nie podoba wiec nie odwzajemniam jego zainteresowania moja osoba. i raczej nie jest to moj wymysl bo kumpela tez zauwazyla ze on caly czas luka na mnie. bo kiedys stanela tak przy kasie a ja jeszcze stalam w kolejce(bylam chyba 3) i on podobno caly czas kasujac tym ludziom przede mna gapil sie na mnie. jeszcze kiedys manko zrobi przeze mnie :-)

Gość cekinowy słonik
i w czym problem autorko czy jest w kropeczki??

Gość delma z sola
hehe no to odwrotna sytuacja:) mnie niestety olewa. nizla ze mnie laska ale ostatnio sama biore sie za podryw i dupa he

Gość delma z sola
jesli o mnie chodzi to nie jest w kropeczki:) ale czuje ostre przyciaganie chemiczne:) nie wiem jak tam z jego strony. ostatnio zauwazylam ze mimo ze koles mi sie nie podoba to mnie ciagnie-chyba dlugotrwaly brak faceta powoduje u mnie wzrost pozadania i rzucam sie nie wszystko co sie rusza;)

Gość delma z sola
nie znacie nowych sposobow uwodzenia :)) ehhh bo juz nie wiem jak sie zabrac do tego biedaka:) juz mu wspolczuje...;)