Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bewarka

kto z kafeterian jest wierzący i chodzi do kościoła, obchodzi święta

Polecane posty

Gość ja chodze do kościoła
bo wiesz szlak mnie trafia jak widze takich ludzi:o

Gość fanka malibu.
bo żal mi was myślicie że jak pójdziecie raz w miesiącu albo i rzadziej do koscioła będziecie obchodzić te swoje święta a przez reszte roku palić chlać klnąć i się puszczać to jacy z was katolicy???

Mnie najbardziej draznia tacy, co to slub koscielny wezma [po co?], a do kosciola to conajwyzej na swieta, dziecko musi miec chrzest, komunie, i chodzic na religie, ale antykoncepcji czy seksu przed slubem nie uznaja za grzech, i tak sobie zyja na pograniczu. W sumie to chyba wiekszosc spoleczenstwa.

Gość Ilusion
Ja również bardziej szanuję osoby, które są całkowicie oddane swojej wierze, od tych, które opierają się na pozorach. Z drugiej strony jakby tak przyjrzeć się przeciętnemu katolikowi, to ciekawa jestem jak często chodzi do Kościoła i spowiedzi... Czasami wydaje mi się, że większość ludzi zdaje sobie sprawę z braku sensu ich wiary, ale nie potrafia tego przerwać, bo przecież WSZYSCY tak robią...

Gość zal mi was
nie uwazam niewierzacych za gorszych od hipokrytów którzy tylko udaja ze wierza w Boga zdecydowanie tacy LUDZIE CO UDAJA sa gorsi. to ze nie wierzysz nie czyni Cie gorsza osoba o ile własnie nie obrazasz i nie nabijasz sie z religi i w nia ludzi wierzacych. mam przyjaciółke niewierzaca i jest kochaniutka kumpluje sie z nia i akceptuje jej wybór. nie uwazaam tego co napisałam za obrazanie tylko wyrazenie zdania chodz przyznam ze zle sie wyraziłam i jesli Cie tym uraziłam to PRZEPRASZAM. A PISZAC NIE WSTYDZE SIE TEGO to bije do tego ze wiem ZE na kaffe sa osoby które wierza a tutaj szydza z BOGA.

Gość bernattttekkka
ja właśnie wróciłam z kościoła, wyspowiadałam się i uczestniczyłam w drodze krzyżowej. a teraz idę robić rybkę na obiad:)

Lilkoa? A jakim to cudem niby? Wlasnie w Wielki Piatek jest Droga Krzyzowa, a nie ma ani jednej mszy, tylko nabożeństwo męki Pańskiej.

bernatteka ja tez juz po spowiedzi z rana, teraz w pracy, ale staram sie caly dzien nic nie jest, dopiero na wieczor przed tym nabozenstwem zeby sie nie przewrocic w kosciele