Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paullllinaa1555

Niedługo piszę egz. gimnazjalny. Macie może jakieś rady???

Polecane posty

Gość Paullllinaa1555

Teraz właśnie powtarzam materiał i rozwiązuję przykładowe testy. Macie może jakieś rady - co sobie powtórzyć, na co zwrócić uwagę, co poćwiczyć, co prawdopodobnie może się pojawić, co wam sprawiło największe trudności w waszych egzaminach???? Proszę o pomoc, bo zależy mi na wysokim wyniku. :)

Gość kotka222
ucz sie duzo to bedzie ok

a t€rlam sie bo co mam robić tlko drarzni mnie drarz grabarza a cibi ni drarzniom inne hlepy? :D

jezdeź w tum sumum zklebie sporzyfczym co byłeź ot poczontkó sfego rzycia?

Gość zaciekawiooona
powem ci tak.. ja pisalalm 2 lata temu i byl banalnie prostyy... . powiem ci ze tez rozwiazywalam testy ale jakos nie bardzo mi sie wydaje zeby pomogly... no chyba ze te stare.. a nie z ksiazek.. no wiec ja jeden dzien przed matematycznym wykułam na pamiec wszystkie wzory i zrobilam sobie sciąge (co nie bylo potrzebne bo wszystkie wzory w zadaniachmialam podane jak na talerzu!) a dzien przed humanem czytalam wsyztskie lektury steszczenia opisy i opowiadania (i susznie bo dostalam identyczne na rypracowanie :D:D tu mi sie udaloo ) i u mnie wszyscy tak robili ze wykuwali wzory i streszczenia lektur ;] hihi powodzenia!!;* ale nie martw sie mi sie tez wydawal straszny a mialam 78 pkt ;]