Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolina87

Tabletki antykoncepcyjne i ...pryszcze!

Polecane posty

Hej! Kurcze jestem tak podenerwowana że och chyba bardziej nie można;/ Czy która kolwiek z was moje drogie jak zarzywała tabletki antykoncepcyjne miała problemy z cerą? Nie zwiełam nawet całego opakowania a już na mojej buzi pojawiły sie ogromne podskórne pryszcze cały policzek mam wysypany to wygląda strasznie! Wiem że zażywam chormony i moze dlatego skóra i ciało musi się przyzwyczaić ale nie mam pojęcia jak długo to potrwa! Jak to teraz wyleczyć?

Gość kotka222
a jakie tabletki zazywasz?? Moze akurat te nie sa dla Ciebie i lekaerz bedzie ci musial zminic na inne/ a moze sie to unormuje i pryszcze znikna ja zazywalaklam kiedys novynette i cere mialam super tylko wlosy mi wypadaly, ale to dopiero po roku stosowania

zazywam Kontracept moze ktoś to je? W ulotce wyczytałam ze mogą sie pojawić zmiany hormonalne ale nie wiedziałam ze zrujnują mi buzie:( pewnie to minie ale teraz nie wiem jak sie pozbyc tych ochydnych chrostek

Gość kotka222
szczerze mowiac nawet nie slyszalam o takich tabletkach mimo ze studiuje farmacje. Mlodym szczuplym dziewczynom bez problemow z androgenami lekarza jak czesciej przepisuja Harmonet lub Cilest i wiele dziewczyn sobie chwali