Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka222

najbardziej razace defekty urody to....

Polecane posty

Gość Monique222
a i zapomniałam o zółtych i krzywych zębach

Gość Monique222
te sa oczywiście najbardziej rażące bo o możliwych defektach można by było pisać i pisać...

Ja np. mam niezaciekawy nos ale raczej nigdy go nie zoperuje bo jak to mi ktos kiedys powiedzial: juz nie byla bym tą samą Kasią;)

Gość struss111
ja mam blizny potradzikowe.....nigdy nie mialam problemow z cera,pewnego dnia cala spuchlam,przez miesiac moja cera z gladkiej zmienila sie w jedna wilka rane...teraz chodze na zabiegi,tuszuje je dokladnie i co dalej sa...mam sie powiesic czy jak? ??

Gość a według mnie najbardziej
rażące są te wady,których można sie pozbyć,ale nie robi się tego z lenistwa czy z zaniedbania.Np żółte zeby,ale takie z niemycia,krzywe,no chyba że kogoś naprawde nie stać na aparat,ale najgorsze są zepsute :O

Gość leksssia
up up up

Gość bbbbbbbbbbomba______
najbardziej rażącym defektem sa oczywiscie nieumyte zeby , i obleśne paznokcie u stóp:O duzy nos tez jest brzydki, niestety sama jestem w jego posiadaniu:O

Gość te nosy i uszy..
to jest nic , ale jak ktoś jest głupi ...to tego się nie da zoperować.

Gość ania.zaba
krzywe nogi oczywiscie. sama mam takie. cwicze regularnie a nogi mam grube i niezgrabne. koszmar.

Gość bbbbbbbbbbomba______
ja bede skladac na operacje bo zle sie z nim czuje

Gość sizabella
Ludzie uważają mnie za osobę bardzo ładną,chociaż ja się tak wcale nie uważam;( Mam 16 lat,jestem wysoką,szczupłą dziewczyną,jestem zbudowana proporcjonalnie,średni biust.(wcale nie jest olbrzymi,a się podoba) Włosy mam gęste i długie,czasem aż za gęste ;( W kolorze jasno brązowym,duże usta(ale proporcjonalne),małe uszy,zgrabny nos,policzków nie mam ani zapadniętych,ani grubych,takie w sam raz,oczy takie dosyć duże,ale nie jakieś żabie.

Gość maziena
ZEZ

Gość załamka:(
Czy można zrobic sobie operacje plastyczną na wyłupiaste oczy?? Nie moge już na siebie patrzec!!

Gość beatryce

Prawdę powiedziawszy, mam wystające pieprzyki, które pojawiły się ze względu na pogarszająca się cukrzycę, o której nie miałam od roku pojęcia. Jednak nie zdecydowałabym się na ich usunięcie, ponieważ podobno są naprawdę widoczne blizny, które w wyniku usuwania się pojawiają. Jeśli Ty jednak jesteś zdecydowana, to zadzwoń do kliniki http://www.sanati.pl/ i zapytaj, czy wykonują takie zabiegi. Ja ich znam, bo siostra mezoterapię miała tam wykonywaną.