Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka222

najbardziej razace defekty urody to....

Polecane posty

Gość podobno kobiety z zadartmi
A mi się podobają dziewczyny z dużymi nosami :classic_cool:

Gosiak, pomijajac fakt, ze tego nosa nie idzie zamaskowac, to sie zgadam, i czynie w praktyce co mowisz, wypychanie stanika czymkolwiek jest dla mnie smieszne. Zreszta, glupio byloby mi ze swiadomoscia, ze gdy budze sie rano, jestem duzo brzydsza, niz na codzien.

A mi odstają troche uszy :(:(:O, dobrze ze jako tako wlosami idzie je zakryć A co do tematu , krzywy nos :O, bozeee i krzywe nogi , schodzace sie ku sobie , fujjj:O

Gość bernattttekkka
mnie najbardziej razi: otyłość wystające boczki (omg!) ogromny trądzik zez ohydne zęby

Gość Filip z konopii.
W dzisiejszych czasach operacje plastyczne są tak szeroko dostępne, że kobiety z dużymi nochalami nie powinny się wahać. Np taka Frytka przed operacją była przepaskudna, a teraz nawet ujdzie w tłoku. http://polki.pl/work/privateimages/formats/E/24708.jpg -to przed

Gość wyłupiaste oczy
ja mam właśnie brzydki nos, wyłupiaste oczy, problemy z cerą :( normalnie zabijcie mnie:(

najgrosze są wyłupiaste oczy choć jak się kocha to można mówić kobiecie żabko :D

uroda kobieca to jedna wielka zagadka najważniejsze są jednak proporcje bo jak kobieta ma ładny nos i usta a malutkie oczka jak jarzębinki to wygląda fatalnie i jak ma takie oczy ogromniaste wyłupiaste to też.

Soczek, nos mam dosc duzy, troche lekko garbaty, i taki dlugi, no ogolnie czarowniczy ;)

Gość wyłupiaste oczy
ech nie czytam was więcej, dobijacie mnie w sumie tacy z wadami powinni być eliminowani zaraz po urodzeniu wychodzi nato, skoro sa odrażąjący i ohydni nie wiem jak wy możecie stać obok takiego człowieka z np garbatym nosem? na wymioty wam się nie zbiera?:O tacy delikatni jesteście:O czasem życzę tym pięknisiom aby im się urodziło brzydkie dziecko, żeby codziennie wracało z płaczem ze szkoły bo się dzieci śmiały genetyka czasem płata figle więc wszystko możliwe{cool}

Gość Filip z konopii.
Strasznie niekobiece są też dziewczyny bez wyraźnie zaznaczonej talii, bez bioder i z małym biustem, fuj... Z kolei tłuściochy też są oczywiście paksudne. Okropna jest blada skóra, ale zbyt ciemna też jest straszna. Grube brwi są ohydne Usta które w uśmiechu odsłaniają dziąsła (tzw koński uśmiech) wielkie zębiska No i oczywiście totalnie aseksualne są kobiety żyrafy czyli bardzo wysokie

http://www.fotka.pl/profil/Stokrotkaa317/ oj ja tez moge powiedzieć że paskudna jestem... ale tak mówić jest najłatwiej... sztuką jest uwierzyć w siebie... wstedy naprawdę i ludzie inaczej na Ciebie patrza... trzeba sobie wypracować swoja wartośc i skupić się na zaletach a nie wytykać sobie to, co jest w nas brzydkie, pskudne i złe

ps ja jestem brzydki ale chciałbym mieć kobietę o ładnych oczach .

Gość Nie rozumiem jaki sens
ma zakładanie tego topiku. Upajacie się wymienianiem tych rzeczy ??? Przecież to jest chore! Kim jest autorka że założyła ten temat ? Uważacie że tacy ludzie nie zasługuja na miłość i szczęscie ?? Razi was otyłość, odstające uszy, krzywe nosy. Może wyslijcie tych ludzi na przymusową operację zmniejszenia żoładka lub na operacje plastyczną, a jak się nie zgodza to wyslijcie na bezludzie lub poślijcie do gazu. Przecież zakładanie takiego topiku to patologia. Boże co za ludzie.

Zadarte nosy są ohydne i obrzydliwe :O Anielica - jak mogłas :(😭

Gość bewarka
a ja mam duży biust i wcale nie jestem szczęśliwa 70D wolałabym być deską i chodzić w podkoszulce bez stanika mam bladą skórę, nie lubię opalać sie w solarium ale chyba będę musiała sie zmusić chociaż boję się że solarium niszczy skórę i się szybciej starzeje

ta dziewczyna z fotki wygląda sympatycznie szczególnie na tym kolorowym zdjęciu to zdjęcie z okularami nie udane jest :O coś jest nie tak na nim tylko ciężko powiedzieć co. może kształt okularów ? a tak twarz ładna.

Sash wybacz :) Sa ludzie u ktorych te defekty na prawde rzucaja sie w oczy... grunt, to akceptowac sie takim jakim sie jest, no chyba, ze kogos stac na operacje.. ja bym na pewno zbierala pieniadze gdybym miala np uszy jak plastus, lub nos jak baba jaga :)

no jak sami widzicie nie ma kobiet idealnych :) a to jestem ja :) i się wcale nie wstydzę tego jak wyglądam.. jestem jaka jestem i sie akceptuje... i nie mysle o moich uszach, nosie czy krzywym kregoslupie...