Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asienka27

Jakie mleko modyfikowane najlepsze dla noworodka???

Polecane posty

Gość Asienka27

Niedługo mam termin i zaopatrzam się we wszystko co może być niezbędne. Jakie mleko radzicie kupić dla takiego maluszka??? Oczywiście zamierzam karmić piersią, ale nigdy nic nie wiadomo, więc chciałabym mieć zapas w domu.

Gość czy to możliwe czy nie
na początek starczy ci 1 puszka najlepiej hypoalergiczne ale jakiej firmy sama musisz wybrac kazdy organizm jest inny a i tak na początku dzieci zazwyczaj mają problemy z trawieniem. U mnie w szpitalu do dokarmiania używają nan hypo

Spytaj się w szpitalu w którym będziesz rodzic, już po porodzie jakim mlekiem dokarmiają oraz czy dziecku nic po nim nie jest. I to kup. Ja tak zrobiłam. Kup tylko jedno, góra dwa opakowania. Tak na wszelki wypadek. Jak coś się będzie działo poradź się pediatry.

Gość 6060606
ja mam probmlem bo mede karmic tylko mbutla a w szpitalu uzywaja najdrozszego mleka jakie jest :-(

Asienka27 nie kupuj na zapas, po co? W szpitalu podadzą woje w razie czego, więc zdążysz w razie, gdybyś zdecydowała się piersią nie karmić.A z doświadczenia wiem, że mleko domu = mały motywator do nauki małego ssaka - jedzenia z piersi.

moj maluszek jadł nan 1 activ ale dostał wysypki i teraz dajemy nan ha sensitive i jest dobrze ale najlepiej karmic piersia mi sie niestety nie udało i szczerze mam przez to wyrzuty sumienia

Gość nananana767676
moja jest na anie i gówno prawda ze mleko matki jest lepsze , moja siostra karmila piersią i dziecko mialo przez to okropne kolki , mimo tego ze bardzo uwaala na diete , odkąd jest na modyfikowanym jest wszystko ok!

Gość gość
Ja również szukałam odpowiedzi które mleko wybrać i wszędzie pisali że nan najlepsze i tak też zrobiłam i to był błąd Mam pierwsze dziecko i nie wiedziałam dlaczego córcia płacze nikt mi nie pomógł nawet lekarz dziś wiem że to były mega kolki dopiero zmiana lekarza pomogła podpowiedziała żeby zmienić mleko na enfamil i to był strzał w dziesiątkę kolki minęły od razu i koniec z rozwolnieniem szkoda że dopiero po 7 tygodniach to zrobiłam ale wszyscy mówili że to normalne że dziecko płacze mało nie nabawilam się depresji

Gość gość
po co odpisujesz na temat z 2009? myslisz ze jeszcze ktos to bedzie czytac? dzieci te juz maja 5 lat dziewczyno.....