Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asica 244

czy wyobrazacie sobie wyjazd faceta i kobiety ale nie pary na wakacje...

Polecane posty

Gość asica 244

za granice, na jakas plaze.... na tydzien powiedzmy... i zeby nie bylo miedzy nimi seksu? czy to w ogole mozliwe, czy tez naturalne, ze mimo iz nie sa para, to pojda do lozka?

Gość wreducha
jasne ze tak, a co z wszystkimi kolegami sypiasz??????????????? ;/ co sie dzieje...

Gość oczywiście że można tak
a skąd wiesz, ze oni nie są parą? Moze są skoro razem jadą.

Gość oczywiście że można tak
i skąd wiesz, ze pójdą/nie pójdą do łóżka.

Gość ja jadę z kolegą który jest
moim chłopakiem. Będzie miodzio, a sex to my będziemy uprawiać wszędzie, nie mogę się doczekać.

czy wyobrazacie sobie wyjazd faceta i kobiety ale nie pary na wakacje... na bank twoj były facet bedzie robił z nia to samo co do nie dawna z toba robił ;)

Gość ollinka135
jakoś nie chce mi sie wierzyć, że nie byłoby seksu...

Gość a po co takie bzdurne pytanie
kochasz się w tym facecie? Powiem Ci, że na bank będzie sex, ja mam takiego kolegę, z którym wszędzie jeżdżę i zawsze uprawiamy sex, nawet jak jedzie więcej osób, i wszyscy śpimy w 1 pokoju, to zawsze przechodzimy do wolnego pokoju i wtedy jest odlot i ta adrenalinka, mniam. A on na bank kocha tę koleżankę, z którą jedzie, bo gdyby jej nie kochał to pojechałby z kolegami albo z Tobą:):):)

Gość a skąd wiesz że nie są parą
niekiedy nie ogłasza się tego wszem i wobec? Możesz coś bliżej napisać?

yyy jasne ze tak mam przyjaciela sasiada ktorego znam tak dlugo ze nawet nie wiem jak sie poznalismy.teraz to wiadomo ze jakbysmy pojechali to nic by nie bylo bo mam faceta ale nie majac tez nie.po prostu my jestesmy bardziej jak brat z siostra.dlugo dlugo oboje bylismy sami i nigdy nic nie bylo.ale to zalezy od rodzaju znajomosci miedzy nie-para i od charakteru czlowieka.moj facet np mial kiedys bliska kolezanke i kiedy oboje byli samotni mieli pare niezobowiazujacych numerkow

Gość a ja uważam że oni
już są parą!!! i z jakiś przyczyn Ty tego nie wiesz:):):) Pewnie plotkkara z Ciebie:);):)

Gość czujesz te klimaty
plaża, słońce, palmy i ona prawie naga ( w bikini) pełen romantyzm, sex na bank!! a czemu Ciebie to martwi?

Gość nawet jest możliwe
że mieszkają w jednym pokoju - bywają takie osoby, które kompletnie nie czują do siebie pociągu seksualnego, ale kumplują się i mają wspólne zainteresowania (np. właśnie podróże). Sama byłam w takiej sytuacji i znam też z życia innych osób.

Gość ja wiem że jadą na urlop
swojego życia. Ja byłam na takim, kolega, kolegą, a na wakacjach czujesz się jak w bajce. Dlaczego zadałaś takie pytanie?

Gość na bzdurne pytanie
odpowiedziałaś sobie sama. Będzie sex, bo po to tam jadą:)

Gość ja jadę na takie wakacje
nikt nie wie, że jesteśmy parą, a jesteśmy juz długo. Doczekać się nie możemy. Przecież nie krzyczymy: Jesteśmy parą!!, jesteśmy dla siebie:) a nie dla ludzi:) Domyśl się! i też zadam pytanie dlaczego zadałaś TAKIE PYTANIE?