Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gkldshjiuuhuhu

kobiety, na czym polega wasza pielegnacja codzienna?

Polecane posty

Gość gkldshjiuuhuhu

jak widze niektóre dziewcyzny z mojego roku, to sie zastanawiam - kiedy one maja czas, zeby tak o siebie dbac? ja ograniczam sie do higieny, w maire fajnego ubrania, lekkiego makijazu - i tyle, bo na nic wiecej mi czasu nie starcza. Kiedy wy to wszystko robicie i na czym polega wasza pielegnacja?

Gość bo moze one zamiast
na kafe siedza teraz u fryzjera, manicurzystki, albo zrobily sobie domowe SPA :P a Ty w przeciweinstwioe do nich siedzisz tu i użalasz się , jak malo masz czasu :P

Codzienna to u mnie polega na myciu, nawet nie zawsze krem na pysk nakladam - w sumie nie musze zawsze, bez makijazu tez zdarza mi sie chodzic, tak straszna jeszcze nie jestem ;) A co masz na mysli mowiac o dbaniu o siebie przez kolezanki? Makijaz, czy moze cos jeszcze?

jak jeszcze do szkoly chodzilam wstawalam 1,5 h wczesniej zeby sie ogarnac. bo jak np byyl wf to stopki rano musza kolejny raz byc umyte itd wlosy rano umyte, ulozozne, zawsze itd itd

Gość gkldshjiuuhuhu
jestem na kafe pierwszy raz od kilku tygodni:P na czym polega? kolor gumki do włosów pasuje do koloru podeszwy buta, zawsze równiutko paznokcie pomalowane, włosy albo idealnie wyprostowane albo zrobione loki, makijaz jednego oka, chyba pochłania wiecej czasu niz mi na prysznic, pomalowanie sie i ubranie:O itp