Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do mieszkających razem

Jesli macie idealnie urządzone mieszkanie wg własnego gustu to ....

Polecane posty

Gość pytanie do mieszkających razem

Co robicie z niechcianymi prezentami do mieszkania ? Przykładowo przychodza rodzice, teściowie czy rodzeństwo i przynoszą rzeczy których wcale nie chcecie mieć. Kurde urządziliśmy sobie mieszkanie w kazdym szczególe. Mamy juz wazony poustawiane na każdej komodzie. Oczywiście w sposób dobrze przemyślany i z umiarem. No i dostaliśmy teraz kolejne 4 wazony od teściów które są nam potrzebne jak kotu piąta łapa, które zepsuły cały efekt. Nie ma już dosłownie gdzie tego ustawiać i z bezradności przy teściach postawiliśmy znowu na tychże kredensach. Teraz mieszkanie nie wygląda już jak mieszkanie tylko jak sklep ze szkłem. Beznadziejnie to wygląda, a z kolei nie wypada się tego pozbywać bo wiadomo że teściowie przychodzą regularnie i chcą widzieć swoje wazony :O. A teściowie się cieszą że nam zrobili dobrze :O Wychodzi na to, że nie ma sensu główkowac jak tu najładniej urządzić mieszkanie. Wasi bliscy już odpowiednio zadbają aby ten efekt zniweczyć.

Gość olej ich
to jest odpowiedzni temat na dzisiejszy dzien. Co robisz? Po prostu wypierdalasz zbedne rzeczy do kosza lub oddajesz innym znajomym w prezencie. To chyba jest proste hmm? :-0

Gość pytanie do mieszkających raz
No tak z pewnoscią inne dupne tematy u góry są bardziej odpowiednie na dzisiejszy dzień.

3 wazony schowajcie gdzies, a jeden- dyzurny- miejscie w zasiegu reki i wystawiajcie, jak tesciowie przyjda.

Gość yousunriseeeeeeeeee
u mnie wszyscy wiedza ze mam chopla na punkcie aranzacji wnetrz itp. I wiedza ze maja sie " nie mieszac" a jak bym dostala to bym rodzicom oddala:P