Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaskoczona i zasmucona...

przespał się z przypadkową dziewczyną...

Polecane posty

niedawno dowiedziałam się że mój facet, z którym jestem rok przespał się parę lat temu z przypadkową dziewczyną poznaną na imprezie...po tym wszystkim nawet się nie spotkali. zaszokowało mnie to...jak to mówią-ideał sięgnął bruku. teraz on wydaje mi się zupełnie inną osobą..różne myśli chodzą mi po głowie...skoro tak łatwo poszedł do łóżka z tamtą, to jaką mam pewność, że nie zrobi tego teraz z jakąś inną...? nie wiem sama co myśleć, co robić, niby to 'tylko' przeszłość...a może AŻ przeszłość..

Gość nie masz innych problemow
nawet Cie nie zdradzil. Byl sam, nie musial sie przed nikim tlumaczyc. jego sprawa

Gość Turkuss
ech stesnilam sie za takimi durnymi problemami egzaltowanych dziewczyneczek :D:D:D

Gość atrakcyjna z mózgiem
wiesz... na twoim miejscu zajęłabym się nieco inną kwestią - nie ideałem sięgającym bruku tylko: KIŁĄ, HIVEM itp. porób badania a nie filozofujesz o chuju :O

atrakcyjna z mózgiem--> zanim poszłam z nim do łóżka, poprosiłam go o zrobienie sobie wszystkich badań. wiedziałam, że miał przede mną kilka partnerek.

Gość Turkuss
czemu zaskoczona? myslalas ze z aniolem chodzisz?facet to afcet a sex to najnormalnejsza rzecz na swiecie wezże przestan dziolcha

zaskoczona, bo on mi do tego nie pasuje. owszem, seks to seks ale dla mnie seks z przypadkową osobą jest nie do przyjęcia. o dziewczyny, z którymi był w związkach nie mam pretensji-zresztą o to też nie mam, nic mu nie powiedziałam, bo i po co?tylko zastanawiam się nad tym wszystkim.

kolejna robiąca problem z niczego... Nie zdradził Cię, nie znaliście się wtedy, jest zdrowy, jest z Tobą, zrobił to kilka lat temu - pewnie był mniej dojrzały niż jest dzisiaj... Więc w czym problem? Teraz będziesz się doszukiwała 2 dna w każdym jego spóźnieniu, smsie w godzinach nocnych, zabronisz mu wychodzić z domu?? Weź na luz... jest z Tobą, jesteście szczęśliwi wiec po co stwarzasz sztuczne problemy??

Gość Gruthar
Impreza, był sam, pewnie pijany i spragniony seksu... hmm... różni są ludzie. Nie sądzę, że czyni go to jednak gorszym człowiekiem i sprawia od razu, że nie będzie Tobie wierny.

Gość salsasa
mój też kiedyś miał swój 1 raz z jakąś któa znał 3 dni a potem więcej się nie znali powiedział mi to jesteśmy 4 lata i jest normalnym facetem choć na początku też o tym myślałam miałam dziwne odczucia ale to dla niego nic nie znaczyło więc po co sobie głowę zawracać

Gość salsasa
Kazimierz Rondo ParaPobilk - idz się leczyć dziwko!!!

Gość Kazimierz Rondo ParaPobilka
albo mnie jakoś pedał wyruch chętnie się nadstawię:)

Gość weronisiax
Jejku to jest facet.....Co mial sam sobie dogodzic skoro byl sam? Moj chlopak tez jak byl sam mial laski na sex-sam mi powiedzial...Jesli jest ktos sam to niech robi co mu sie zywnie podoba..

Gość Kazimierz Rondo ParaPobilk
facetem też nie pogardzę bo ja jestem ciotą:(

Gość drysderakite
a o facetow nie jestes zazdrosna?

Gość a ja Cię trochę rozumiem
byłam kiedyś z facetem który też przed związkiem ze mną przespał się z pzypadkową dziewczyną. Wtedy wmówiłam sobie: ok, to było przed nami, nie ma problemu... A potem się okazało, że mnie zdradził - bo takie miał luzackie podejście to sexu :O

Gość Agnieszka22 Gliwice
a ja Cię trochę rozumiem ile ty masz lat? i czy miałam wielu partnerów chodzi mi ogólnie o związki i jak długo trwały.

Gość a ja cię trochę rozumiem
A co to ma do rzeczy? :O Piszę tylko jak było.