Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Turkuss

zaakceptowalabys aktywny biseksualizm Twojego faceta?

Polecane posty

Gość jakbym miała
nasrane we łbie to może tak :O

Gość Turkuss
czemu nasrane? ma cale zycie sie tak poswiecac?

Gość głupie pytanieeeeee
:O a od kiedy to biseksualista MUSI sypiać z kobietami i mężczyznami? :O skoro decyduje się na związek, to chyba nie po to, by zdradzać, obojętnie z jaką płcią...

Gość Turkuss
no ale jesli czuje taka potrzebe, ktorej jego dziewczyna/zona nigdy nie zaspokoi?

Gość Baby to humanoidy
jebać biseksów i biseksualistki

Gość głupie pytanieeeeee
bez sensu... to znaczy, że osoba heteroseksualna też ma prawo do zdradzania swego małżonka na prawo i lewo, bo ma jakieś tam potrzeby? niech nie wchodzi w związek i tyle, tylko prowadzi bogate życie erotyczne, skoro czuje, że musi

Gość Turkuss
ale chce miec ustabilizowane zycie, dom, dzieci itd nie zdradza z laskami, tylko od czasu do czasu jakis facet...

Gość głupie pytanieeeeee
i żeby nie było, że teoretyzuję - jestem osobą biseksualną, za parę miesięcy wychodzę za mąż... owszem, nadal podobają mi się i podniecają mnie kobiety (zresztą inni mężczyźni też :D, to normalne, że reagujemy na cudze piękno) ale nie zamierzam zdradzać męża z żadną płcią i nie będzie mi niczego brakowało, gdybym chciała się nadal kochać z wieloma partnerami płci obojga, to bym nie wchodziła w trwały związek

Gość tez tak mam.....
chyba nie, ale byłabym w stanie zaakceptowac dziwactwo pt. "lubie sie przebierac w kobiece ciuszki jak nikt nie widzi" :) wg mnie taki delikatny odchył nie jest szkodliwy :) ale biseksualizmu raczej bym nie zaakceptowała.

Gość dobro doradzacz
Znajdź sobie innego faceta, z tym zawsze będzie problem, którego możesz nie przezwyciężyć. Jeśli samej nie ciągnie Cię do kobiet, to powinnaś poszukać faceta hetero.

Gość głupie pytanieeeeee
rozumiem, ale nie sądzę, by jakaś kobieta zaakceptowała, że jej mąż sypia z kimś innym... mężczyzna prędzej się ucieszy na wieść o biseksualnych skłonnościach partnerki, bo ma zaraz nadzieję na trójkącik ;)

Gość Turkuss
to ja chyba wlasnie odwrotnie. jestem w stanie zaakceptowac biseksualizm, a nie jakies dziwactwa. z tym, ze osoba o ktora chodzi czuje wiekszy pociag jednak do facetow. moze widocznie nie jestes az tak biseksualna skoro to u ciebie nie jest takie silne? znam wiele pseudo-biseksualistek, ktore mysla ze jak sie przeliza z kolezanka albo bzykna w 3 o juz beda bi, bo to takie trendy

Gość moj facet jest hetero buu
ja bym się zgodzila:) pod warunkiem ze tez bym mogla skakac w bok z kobietami bo jestem bi:)

Gość jakbym miała
to że chce to jeszcze o niczym nie świadczy , ja mam męża i też czasem chciałabym go zdradzic - twoim zdaniem to znaczy że mam do tego prawo ? Albo jesteś gotowy na stworzenie związku i zapewnienie drugiej osobie jakieś stabilizacji emocjonalnej albo robisz to na co masz ochote i masz w dupie innych ludzi , prosta sprawa

Gość Turkuss
on twierdzi, ze tego potrzebuje

Gość Normalny facet hetero
Kurwa, czy już nie ma normalnych kobiet heteroseksualnych? Tylko same jakieś bi? :o

Gość głupie pytanieeeeee
turkus - mam prawie trzydziestkę na karku i moje doświadczenia seksualne z kobietami były o wiele bogatsze niż "przelizanie koleżanki" :D rozumiem, że chodzi o Twojego partnera - sama sobie odpowiedz na pytanie, co będziesz czuła, kochając się z nim i wiedząc, że on przed chwilą robił to samo, co teraz z Tobą, z obcą osobą (już wszystko jedno, czy z babką, czy z facetem)... dla mnie problem nie leży w biseksualiźmie, tylko w zdradzie (nawet, gdybym o niej wiedziała)

Gość Turkuss
ja jestem 100% hetero.

Gość tez tak mam.....
no to jak potrzebuje to niech pozostanie samotnym wolnym strzelcem i niech nie wchodzi w stały zwiazek bo rani tym druga osobe. tłumaczenie "bo ja tego potrzebuje" jest bardzo egoistyczne. tym róznimy sie od zwierzat ze potrafimy zapanowac nad swoim popedem jesli tego chcemy i kochamy druga osobe.

Gość Turkuss
oks dzieki za opinie

Gość głupie pytanieeeeee
"jakbym miała" i "też tak mam" - zgadzam się

Gość Turkuss
Tika masz zajebista stopke :)