Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowana1029

Trudny wybór.......

Polecane posty

Gość niezdecydowana1029

Mam propozycję wyjazdu za granicę, mam szansę zdobyć doświadczenie zawodowe, podszlifować język..... Tylko że to jest wyjazd na minimum 8 miesięcy, mam chłopaka z którym jestem prawie 4 lata i nie chcę go zostawić.... Zdrugiej strony to dla mnie ogromna szansa. On mówi że jeśli to dla mnie ważne to mogę jechać ponieważ nie chce, żebym z jego powodu coś straciła w życiu. Pomóżcie, byłyście kiedyś w takiej sytuacji? Jak postąpiłyście?

Gość chelsea dagger
osiem miesięcy to nie tragedia. jechałabym bez zastanowienia. ale może mam łatwiej, bo mój facet przez sześć miesięcy siedział na misji, więc to by była złośliwa próba odpłacenia się :D

Gość niezdecydowana1029
Nie da się... poza tym on nie chce o tym słyszeć

Gość ksowkkowsk
no rzeczywiście trudny wybór, ale ja raczej zostałabym. Miłość jest najważniejsza!!

Gość niezdecydowana1029
upupup

Gość gnz
jeżeli to nie jest daleko tylko w europie to przecież może do ciebie przyjeżdżać, ty też będziesz przyjeżdżać. jedź, jak nie pojedziesz w każdej kłótni będziesz mu to wypominać i będziesz miała żal do siebie że nie pojechałaś a mogłaś

Gość głupie pytanieeeeee
jedź, to jedyna taka szansa, nie daj Boże rozstaniesz się kiedyś z tym chłopakiem i będziesz żałowała, że poświęciłaś dla niego taki fajny wyjazd!!! poza tym jak on Cię naprawdę kocha, to będzie chciał dla Ciebie jak najlepiej, żebyś się rozwijała, prawda? poza tym są telefony, maile, gg - nawet nie odczujecie rozłąki

Gość niezdecydowana1029
We wtorek mam dać odpowiedź... chyba pojadę, rozłąka nie jest dobra dla związku ale zaryzykuję!

Gość głupie pytanieeeeee
jedź ! to Twoje życie, facetów możesz mieć jeszcze wielu ! (nie żebym Ci życzyła rozstania z obecnym) a prawdziwy, poważny związek rozłąka tylko umocni

Gość a mi wyjazd rozwalił związek
Tez byłam z fecetem 4 lata i wyjechałam do USA, najpierw byliśmy tam razem ale on musiał po 3 miesiącach wracać bo kończył studia a ja zostałam jeszcze na kolejne 3 miesiące. Po powrocie ze mną zerwał, na poczatku strsaznie żałowałam że nie wróciłam z nim, ale teraz po upływie czasu wiem że to widocznie nie był ten jedyny. Na pewno Cię nie pocieszę, ale warto mysleć czasmi o sobie, co ma być to będzie.