Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszla lekarka24

A we mnie jest wszystko do zmiany ! I jak się tu nie załamać ?

Polecane posty

Gość przyszla lekarka24

Wiosna, wiosna wszystko pięknie tylko... musialabym urodzić się na nowo ;P Twarz : - beznadziejna cera, ciagle jakies wągry - wysokie czoło ,wiekszość fryzur nie pasuje -brwi jakieś krzywe, ktoś kiedyś zrobił mi krzywdę i cieżko to naprawic -cienie pod oczami -rzadkie rzęsy - za duże wg mnie uszy, całe szczescie ze nie odstajace Sylwetka : - za szeroka w ramionach -brak talii -krzywe nogi - boczki narazie minimalne, ale pewnie się powiekszą z czasem :/ -brak pupy , a marzy mi się taka śliczna odstająca -oczywiście cellulitis A włosy cienkie o beznadziejnym dziwnym kolorze.... Jedyne czego nie mogę sobie zarzucić, to mam bardzo ładne, duże piersi i pełne usta. Reszta ujdzie, a to co wypisałam powinno zrobic OUT ! Więc cieszcie się że nie jesteście mną :D:D:D

Gość przyszla lekarka24
A i zawsze słyszę , że mam ladne biale zeby- no fakt mam :D

Gość jeremy kyle
lo matko, co za pusta z ciebie dziewucha ! dalas sobie mozg wyprac i uwierzylas czasopisma oraz reklama jak ma wygladac kobieta. SHAME ON YOU

Twarz- do dermatologa on poradzi. Czoło- nie jesteś jedna Włosy 1 - idz do fryzjerki ona ci doradzi Brwi- kosmetyczka powie jak najlepiej ci bedzie Cienie pod oczami- witaminki łykaj i sie wysypiaj Rzęsy - kup dobry tusz Uszy- nie odstające czyli ok Sylwetka ramiona- to nie znaczy ze jestes brzydka krzywe nogi- kup sobie wkładki ortopedyczne Brak pupy- bardziej sie wypinaj cellulitis- kremy, ćwiczenia, tabletki, dieta Włosy 2 - dobry szamponik, skrzypowita

Gość przyszla lekarka24
kochanie nie mam czasu na czasopisma,a reklamy jakie widuje to w supermarkecie jak ide po zakupy na tydzien, wiec nie zarzucaj mi pustactwa. To moja chwila relaksu od miesiecy,a wyzalic sie moge skoro chce

Gość czyli w sumei
pochwalic sie wpadlas ?

Gość przyszla lekarka24
-----> Ona kocha lato U deramtologa bylam, dostalam drogie diabelstwa a nic nie pomogly :/ Fryzjerow odwiedzilam juz kilku,co wyszlam to wygladalam gorzej :) No brwi da sie pewnie naprawic,ale trzeba je najpierw zapuscic,a jak tak na uczelnie jezdzic Tusze uzywam tylko max factora,chociaz i one malo dzialaja Nie wypne pupy,bo jej prawie nie mam :) Dietka aktualnie trwa,poczekam na efekty... Stosowalam rozne kremy,ale jak to z kremami sa gowno warte ;]