Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwakobietaaaa

Uwaga!!

Polecane posty

Gość hugooooooooo
Wiesz... te wszystkie rzeczy inteligentne kobiety potrafią zrobić. Gość z zasadniczym wykształceniem wykonuje takie czynności. Tylko po co... jak ma się idealne narzędzie płci męskiej przy boku? ;)

Gość prawdziwakobietaaaa
ee tam potrafia!!!:)) zebys mnie zobaczyl....z mlotkiem jak rozwalam plytki kuchenne...ehh:) sam seks :)

Gość hugooooooooo
Nie wątpię ;)

Ty chyba szukasz robota, a nie mężczyzny. Ja się w każdym bądź razie nie piszę na to.

Gość prawdziwakobietaaaa
hihih :) no mowie ci :) na facetow teraz nie ma co liczyc :)

Gość prawdziwakobietaaaa
ja szukam partnera przyjaciela i kochanka w jednym!! ktory nie bedzie potrzebowal mnie tylko do gotowania i zajmowania sie domem....ja jestem przylepa!!! szukam faceta ktory mnei wezmie pod swoje skrzydla...i razem przez zycie przejdziemy a nie obok siebie!

Tak Ci się tylko wydaje, bo masz zbyt wysoką samoocenę. Co z jednej strony jest cechą pozytywną, bo na pewno osiągasz wyznaczone sobie cele, ale i negatywną, gdyż nie utrzymasz przy sobie mężczyzny, który będzie chciał się Tobą opiekować. Tacy raczej lubią kobiety "niezdarne" pod względem cech męskiego charakteru. Gdybam, że od mężczyzny, który z Tobą wytrzyma i nie będzie miał przy Tobie kompleksów, nie zaznasz czułości, miłości, ciepła etc. Ale to tylko gdybanie, kto wie.

Mężczyzna, który z Tobą wytrzyma, albo musi mieć jeszcze wyższą samoocenę niż Ty, ale wtedy będzie szukał pewnie kobiety, której będzie mógł zaimponować, więc nie do końca się do tego "nadajesz", albo, będzie mało inteligentny i będzie miał bardzo nisko postawione cele w swoim życiu.

Gość prawdziwakobietaaaa
J.D. zgadzam sie....masz racje...ciezko mi kogos znalesc...bo jestem zbyt pewna siebie...i zaradna...tak mnie zycie nauczylo...zeby liczyc na siibie...ale mimo wszystko ja tez szukam opieki...dlatego tylko prawdziwy mezczyzna ma u mnie szanse...taki ktory ma silny charakter i nie pozwoli zebym nad nim dominowala...niestety taki jeszcze sie nie trafil ;(

Gość prawdziwakobietaaaa
j.d no to kogo mam szukac?? 5 lat sama jestem...30 lat na karku....;(((((((( nie znajde :(

Gość prawdziwakobietaaaa
czy zaden facet juz nie chce partnerki? przyjacielki? jestem skreslona ;(

Ja taki jestem ;) Po prostu, czasem musisz odpuścić, nie obnosić się z tą swoją zaradnością, spróbuj przy mężczyźnie na którym Ci zależy, najpierw pokazać kobiece strony swojej osoby.

Gość prawdziwakobietaaaa
mam silny charakter na zewnatrz ale w srodku jestem zupelnie inna...;( w sumie to mam dwie osobowosci....silnej kobiety i bezradnego dziecka...niestety prawdziwych kobiecych cech w sobie nie widze..nawet nie mam zadnej sexsi bielizny ..bo mnie to nie kreci....ja jestem chyba 3 plec:)

No to ciężko, ciężko. Większość inteligentnych, zadbanych mężczyzn i do tego takich, jakich opisujesz pod hasłem "prawdziwego mężczyzny", ceni sobie kobiecość. Do kobiecości również zaliczam strój. Nie oznacza to, że każę Ci nosić dziwkarską bieliznę, ale na pewno też nie w stylu dziewczynki z przedszkola ;) Poza tym, nie sądzę, żebyś mu pokazywała od razu swoją bieliznę, prawda? Więc jest czas żeby to nadrobić w razie udanych "łowów".

Tak, poza tym, muszę powiedzieć, że masz w sobie coś co przyciąga ludzi ;)