Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

śliwka w kompocie_

SASH!

Polecane posty

Gość no prooszeee
sash gejku daj fotke :D Chce wiedzieć jak wyglądasz! Może ta fota być przez 3 min.. zdąze zobaczyć :P A od kiedy masz taką orentacje? hmmm ?

Gość
... swoja droga mi sie podobalo topierwsze zdjecie co miales w stopce:) nu ja tez lubie z wami gawedzic...kurcze jedni z noramlniejszych ludzi na kafe.... a w ogole to WESOLYCH SWIAT tak po prostu, bez zadbnych wierszykow ;p

Dobra Moje Panie ja wyjeżdzam jutro rano wiec i sie z facetem trza pożegnac , tydzień spooju dla Was Fajnych Świąt Wam zycze , dobrego jaja i czego tam chcecie ❤️ A ja kiedyś tu wpadnę Śliwuś 😘🌻 Lady Love 😘🌻 Bazienka😘🌻 DearMIssJC😘🌻 Świeta Krowa😘🌻 Silesia LAdy juz odeszla , ale dla niej ez 🌻 Dla zakały Jaruśka [fuck off]:O

Gość
seksownego zajaca Sash :) oj tamnie rozpadlo, po swietach sie wezmiemy i naprawimy...prawda? no co my nie damy rady?

Gość no prooszeee
to zdjęcie widziałam.. ale ja chce prawdziwe! :classic_cool:

Gość
nom to pierwsze comial bylo fajne, artystyczne takie... mialam sobie skopiowac ale mi plytka umarla...

Gość no prooszeee
ja się zgadzam.. ide poćwiczyć psychokinetyke :classic_cool: nie no ŻART.. o boże.. Sash jak wyglądasz? jak zdjęcia nie chcesz dać..

Gość no prooszeee
a co było takie artystyczne??

sash jest fajniutki :) mam jego zdjecia na kompie, ale bez jego zgody nikomu nie pokaze, pozatym sa tutaj ludzie ktorzy lubia sobie z niego zartowac wiec pewnie wszystko by sie obrocilo przeciwko nie mu

Gość
lady kurcze za malo czasu dzis byl zeby go poprosic jakos taksie rozgadaliscie beze mnie...ale juz sobie zalatwie,jak sie tu gdzies pojawi... szkoda, ze nie ma tu pm :(

Gość
thx ale i tak go zapytam czy mogesobie przywlaszczyc to 1 ;) SASH MOGE? mryg mryg (trzepot rzes)?

Gość
tiaaa podstepny czlowieku,zeby zobacvzyc co niezcnie zrobimy jak juz pojdziesz? ;) amasz wiecej takich artystycznych? *.*