Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kachaaaa

czy to jest ważne ile razy w ciągu dnia uprawiamy seks?....

Polecane posty

Gość kachaaaa

biorę tabletki antykoncepcyjne już 3 miesiąc... kocham się z narzeczonym kilka razy w ciągu Dnia... on "kończy we mnie" czy jeśli więcej razy "kochamy się" jest większe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę czy coś?? czy to nie ma znaczenia i można kochać się ile razy się chce? dodam że tabletki przyjmuję regularnie o tej samej godzinie.. pozdrawiam dziewczyny!

Gość kachaaaa
może głupie to pytanie jest...ale będę spokojniejsza jak ktoś mi odpowie...

Gość pato
jesli ta metoda anty nie jest100% pewna to pewno ryzyko zajscia w ciaze jest wieksze przy wielu stosunkach w ciagu dnia

Gość kachaaaa
no tak ale od jakiegoś czasu jakoś dziwnie się czuję, a ten 1% zawsze zostaje i może przytrafić akurat się on mnie... nie chcę teraz mieć dzidziusia, ale różnie w życiu bywa,znam takie przypadki że pomimo tego że dziewczyna się zabezpieczała to wpadła... no właśnie mam zatrzymaną owulację więc to nie jest ważne ile razy w ciągu dnia? koleżanka wyżej napisała że im więcej tym większe prawdopodobieństwo..

Gość można bzykac sie do woli
:)

Gość kachaaaa
dodam jeszcze,że biorę tabletki : "kontracept" .. w związku z czym moje pytanie.. inne tabletki mają mniejszą dawkę hormonów a inne mniejszą... czy to w jakiś sposób też chroni przed ciążą?...tzn. chodzi mi o to czy jeśli większa dawka hormonów w tabletkach tym większe zabezpieczenie??

Gość hmm.mklo
hmmmmmmmmmmmmmmmmm......................... 100%

Gość nie jest....
nie jest wazne-chyba

Gość csdgvbberagvbreq c
Gdyby duża ilość stosunków w ciągu dnia miała znaczenie byłabym już od dawna w ciąży :P Skąd się takie głupie pytania biorą? Ludzie jak macie niewielkie pojęcie na temat seksu, antykoncepcji, to nie bierzcie się za to.

Gość dziwne to
jak masz zajśc w ciąże, to zajdziesz nawet przy jednym stosunku na tydzień :p