Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bang he dead

paliliscie kiedys trawke?

Polecane posty

Gość bang he dead

jakie jest po niej uczucie? kiedy po raz pierwszy? czy uzaleznia? czy probowaliscie czegos mocniejszego?

Gość Bimbaaaation
glupie uczucie i smiechawa, ciagle chce sie jesc i brakuje czesto sliny i uzaleznia, probowalem czegos mocniejszego

Gość Uzaleznia jak papierosu
poczatki sa fajne bo sa zawiasy albo smiechawice ja mieszkam w holandi i pale prawie codziennie a prawie nic nie czuje pale juz chyba tylko dla smaku;)

Paliłam, fajnie było. Ale już nie palę. Próbowałam czegoś mocniejszego. Jedna rada: NIGDY nie pal do alkoholu!

Gość jeden raz
Jeden raz-z ciekawości...wizje były i śmiechawa..nie wciągnęło mnie,ale fajne doświadczenie...

Palilam . I zgadzam sie z petycjuje : jak jarasz nie łap sie za % . Probowalam czegos mocneijszego ale generalnie odradzam , uzywki nie sa juz w modzie :O 🖐️

Gość Czarne Diabełe
chyba nie warto , czas zaoszczędzony na takim "zjawisku" można spożytkować w inny ciekawy sposób i bawić się równie dobrze a za 30zł można spokojnie coś już porobić i to nie koniecznie pijąc 0,5L wódki na dwóch :D

Wlasnie teraz pale. Tez dla smaku, bo lubie. Nie mam zanych wizji, choc jak sie za bardzo napale to czuje sie troche jakbym byla pijana, i tyle. Pale od kilku lat, czasem codziennie, czasem raz na kilka miesiecy, nie zauwazylam, zebym sie uzaleznila.

Gość Czarne Diabełe
ps nigdy nie paliłem jakoś mnie nie ciągnie , papierosów też nie paliłem nigdy za to wódkę i spirytus piłem .

Paliłam i jointy i papierosy. Już nie palę ani jednego, ani drugiego. Jointy są OK, uważam, że powinny być zalegalizowane. Ale papierochy - to jest dopiero toksyczne gówno!!!

Gość Nigdy nie palilam trawy
a mam juz 32 lata. Fajki, alkohol ,tak. A trawy nie, bo sie boje. Zaden narkoman nie zaczynal od wklucia w zyle. Niemal kazdy zaczynal od trawy. Balam sie,ze mi sie spodoba, za slaba jestem.

Gość
eeee tammi za 1 razem nic nie bylo zupelnie a potem to tylko takie zawezenie uwagi, zwolnienie czasu... jakby docieralo do mnie w pi***du bodzcow, a ja przerzucalam uwage z jedengo na drugi... takie smieszne uczucie

Gość boze co za ciemnogrod
nie dziw ze tyle pojebow na ulicy...............n opewnie marichuana nie uzaleznia...ba to nie jest nawet narkotyk i wcale niema sie potem zlansowanego muzgu.....a czesto ludzie nawet nie wiedza co za swinstwo pala maczane i nawozone saa chemia........................powodzenia zycze

Gość
nie uzaleznia fizycznie za to uzaleznia psychicznie...

Gość ja wlasnie popalam
2 gieta se kupiłem na swieta :D:D tyle jedzenia :)

Gość
nie tylko nawozone, czesto sa nasaczane po prostu i wtedy juz nie gandzia a skun, i cholera wi co w tym jest

Gość boze co za ciemnogrod
gratuluje niewiem czym sie tu chwalic

Gość narkotyk to narkotyk
ciekawe czemu tylko zwykli palacze i handlaze twierdza ze to ,lekki, narkotyk a ludzie doswiadczeni ze tak powiem w tych sprawach i chemicy,naukowcy twierdza co innego............jedno jest pewne narkotyki jakie niebyly zdecydowanej wiekszosci ludzi niszcza zycie

Gość cicho
zloty to znawca przeciez

Gość skretaaaaaaaaaaaaa
bylam na imprezie , papieros przechodzil z rak do rak ;)) i co w koncu zapomnieli i go calego wypalilam ;)) i 4 dni kaca mialam i nic wiecej , zupelnie nie odczulam ze pale trawke hehe hehe , a moj facet i owszem pil wodke i go sieklo w sensie spil sie jak swinia ale bez wizji;))

Gość 66t6t
skretaaaaaaaaaaaaa-wow to ty super jestes.....

Gość 66t6t
Jarek_84-wszedzie na swiecie to samo gowno...skad tak naprawde mozesz wiedziec co w tym jest????niewiesz, niewidzisz jak powstaje a ludzie wszedzie ten sam kit wciskaja

Gość 66t6t
enamorada Wlasnie teraz pale. Tez dla smaku, bo lubie. Nie mam zanych wizji, choc jak sie za bardzo napale to czuje sie troche jakbym byla pijana, i tyle. Pale od kilku lat, czasem codziennie, czasem raz na kilka miesiecy, nie zauwazylam, zebym sie uzaleznila. haha dobre pali od kilku lat tak dla przyjemnosci nie????ale od kilku lat pewnie to nie uzaleznienie.........

Gość
no, tak blisko Holandia :classic_cool: :) kraj cywilizowany nie dzicz polska :o :o Wódka popularny narkotyk jest legalny i bardziej charta zdrowie ... :o :o

Gość 66t6t
"wystarczy zapalić i porównać samopoczucie zarówno w trakcie jak i po" hahahah i oto dowod na twoja delikatnie mowiac glupote.......

Gość 98 procent Kobiety
Jarek, ze szkłem to miesza sie amfetaminę, żeby szybciej i lepiej kopała... A marihuana faktycznie nie uzależnia fizycznie, tylko psychicznie. A wiadomo chyba co gorsze:P Ja paliłam. Nie raz i nie dwa. Zdarza sie ze 2-3 razy do roku. Uczucie czasem fajne, ale czasami ta bania po prostu przeszkadza. Na razie nie mam ochoty na wiecej.

Gość 98 procent Kobiety
Nie miesza sie marihuany. POMYSL LOGICZNIE.

Gość meeeeeeeeef
ale pierdolenie tępaków :o moj brat jest uzalezniony od trawy jara juz 7 lat i nie moze przestac :o

Gość meeeeeeeeef
do tego olal szkole i nic nie robi tylko jara i sie szlaja z kumplami ktorzy siedza w tym bagnie razem z nim :o ludzie slabi nie powinni w ogole sie za to brac!