Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kojarzę się ze śmiercią

Kojarzę się z bólem i cierpieniem, bo jestem brzydki i dlatego nie mam dziewczyn

Polecane posty

prawiczek i kropka 1987 Ty ze śmiercią>>>>? To Cartoon Network TV przecie ...:) Dlatego Też nie ma dziewczyny...:D Normalnie rozłożył mnie na łopatki...:D

hhehe nie moge udawać ze jest ok bo mnie głowa napierdala i nie ma mnie kto przytulić a oni jakieś bzury wypisują :O

hehehe spoko:) ja ide spac, papa moi drodzy pa pzw 😘 pamietaj co masz zrobic::P

coż to za bzdura! Najmądrzejszy mężczyzna jakiego znam, ewidentnie genialny tez jest brzydki jak noc! A tak mnie onieśmiela że nawet bym się nie odważyła go podrywać (mimo że chciałabym bardzo)

Gość mam tak samo jak tysss
ja pierd... to twoja codzienna afirmacja?

tzn do cartoona to było

no bywa....:) Samanta zaglądaj na prawiczki :) ide wesołych Świąt projekty:P Samanta ---Tobie też

"Mexx zdajes sobie sprawę, że Twoje problemy od jego wiele się nie różnią? " Nie wydaje mi sie moj drogi , ja i Caroon to zuplene przeciwienstwo : On jest " brzydki " i uwaza sie za takiego , Ja- jestem ladna i uwazam sie za taka :P On nie mial dziewczyny ,Ja mialam facetow . On pierdoli glupoty ,Ja - tylko czasami ,jak mam zly humor 🖐️

"a ilu z nich ma konto na kafe?" Jeden może i ma. Trzeba by się go zapytać. :classic_cool:🖐️ Mexx jest zła. :P🖐️ "On jest " brzydki " i uwaza sie za takiego , Ja- jestem ladna i uwazam sie za taka On nie mial dziewczyny ,Ja mialam facetow . On pie**oli glupoty ,Ja - tylko czasami ,jak mam zly humor " Ale oboje kończycie na kafe żaląc się on na brzydotę, a Ty na facetów. :P:classic_cool:🖐️

a ty na nich

shrek do domu