Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kojarzę się ze śmiercią

Kojarzę się z bólem i cierpieniem, bo jestem brzydki i dlatego nie mam dziewczyn

Polecane posty

TAk ale to jest obrażanie...JA pewnie Twoim zdaniem też jestem gruba, pryszczata i mam zęby wystające...

Gość ofermm a
ale nie wygląd tylko zachowanie. gesty, postawa, mimika sposób mówienia, siła głosu, ton itd itd.

Gość ofermm a
następny kurwa debil. wymieniłem ci z 5 cech a tyś się musiał dopierdolić do jednej która akurat pasuje do twojej debilnej teorii, kretynie!!!

oferma nie irytuj się słońce :) wkońcu wiosna i świeta:P

Gość ofermm a
bo mnie wkurzają takie małostkowe przygłupy które wymyślą sobie jakąś swoją debilną teorię i widzą tylko te fragmenty świata które do tej teorii pasują.

Gość ofermm a
co, może mimika to też wygląd? i sposób mówienia też? weź się człowieku lecz na tę swoją zjebaną banię.

Gość taka jedna wredna
:(

Carton ja myślalem, że wczoraj byłeś pijany i dlatego tak pieprzyłeś glupoty ale widze że ty tak na trzeźwo pierdolisz.

Carton ja myślalem, że wczoraj byłeś pijany i dlatego tak pieprzyłeś glupoty ale widze że ty tak na trzeźwo pierdolisz.

Gość ofermm a
i dlatego lubię kropka. bo mimo jego jazd z dziewicami jest chyba z prawiczków najnormalniejszy mimo wszystko. zdaje sobie sprawę z tego że nie jest don juanem bo widzi jak patrzą na niego kobiety ale nie wymyśla sobie jakiegoś "za długiego nosa" na który można zwalić wine. a cn i bnb to ludzie mocno ograniczeni. ubzdurali sobie jakieś swoje wady i na siłę próbują dowieść "ze to właśnie dlatego". oczywiście, nie są atrakcyjni, to niewątpliwie a dowodem jest to że są prawiczkami. ale przecież nie dlatego że "brzydcy" ani nie dlatego że "nudni". liczy się całokształt. wygląd oczywiście też, ale również zachowanie, również inteligencja, również jakaś żywiołowość, pewność siebie, pieniądze itd itd. jest cała masa cech które są istotne a nie kurwa uczepić się "jestem brzydki i kojarzę się ze śmiercią" i powtarzać to jak matoł. przyjmij do wiadomości cartoon że widziałem twoje zdjęcia i nie kojarzysz się "ze śmiercią i cierpieniem". przestań się tu kreować na jakiegoś "czarnego księcia".

Gość i nie wracaj

szkoda klawiatury na CN - to jest jak grochem o ściane. winny jest cały świat i jego brzydota (swoja droga złóż reklamacje u rodziców) jego winy tu nie grama. to Twoja głowa (rozum-myslenie) jest winna temu że nie masz znajomych a nie wygląd.

Gość on nie maświadomosci tego
ze u facetów może byc pociagająca inteligencja,czułośc, władza ,ale z taka mentalnościa to i tak nic nie osiagnie w zyciu sam sie skreslił idiota

Gość ofermm a
no wiesz deko, w końcu jak pytam co decyduje o atrakcyjnosci faceta to zawsze "okazuje się" że to jest TO COŚ. trudno więc uznać że to "wina" cartoona. co nie zmienia faktu że pieprzenie o "kojarzeniu się z bólem i cierpieniem" w jego wykonaniu już mnie mdli.

Gość ofermm a
cartoon ma czasami nawet niezłe teksty. lub raczej miewał bo ostatnio coś się z nim pogorszyło. coraz częściej bywa chamski i pierdoli jak potłuczony.

tak - tylko wiesz, jeśli ktoś nawet wygląda - a zacznie chrzanić tak że się człowiek modli aby skończył - to wygląd nic nie zdziała nawet gdyby wygladał jak brad pit. A w facecie który nie wygląda jak brad pit a mówi z sensem i można go słuchać i robi się to z przyjemnością - można znaleść to coś. Bo to coś nie musi być od pierwszego wejrzenia. Jeśłi obcujesz z ludźmi czasem dostrzegasz cos czego na pierwszy rzut oka nie zauważyłeś, ale może być tez na odwrót - ze pewne cechy po pewnym czasie zaczynają odrażac. Wygląd jest ważny - ale to kim człowiek jest - jaką ma dusze - potrafi upiększyć człowieka lub go obrzydzić.

Gość ofermm a
"A w facecie który nie wygląda jak brad pit a mówi z sensem i można go słuchać i robi się to z przyjemnością - można znaleść to coś. " to ja już nie wiem. jeżeli chodzi o atrakcyjność to wcale nie jestem lepszy od cartoona więc się mądrzył nie będę. chodzi mi tylko o jego monotematyczność i ośli upór z jakim kreuje się jakiegoś księcia ciemności podczas gdy jest po prostu facetem który się nie podoba.

oferma - wiem o co Ci chodzi co do CN. Wg. mnie on powinien się leczyć.

dobra będę brutalna, ale cóż - jeśli brzydota i głupota ida w parze to niestety ale nie ma chyba szans na to coś - co do CN

Gość ofermm a
kropka, no ja właśnie o tym mówię. jemu sie chyba coś z garem porobiło ostatnio. słabo znosi swoją samotność wydaje się. z rok temu to jak pamiętam było z nim jednak lepiej. nawet wklejał swoje zdjęcia.

a do tego wszystkiego facet jest chamski i niezrownowazony psychicznie

on sobie założył - co jest skrajną głupotą - ze do wieku jakiegos bedzie miał dziewczyne - a to mu nie wyszło - nic się nie zmienił. Więc wychodzi flustracja, rozgoryczenie, żal itd.

Bo nie potrafi zrobić emotów...:) Zresztą CN to nadaje się na jakąś pracę magisterską...:D

Gość no martwy jest
ale jak któs ciągle jedną mantre powtarza to wpada w rodzaj letargu ,katatonii ,przede wszystkim nieprzemakalny jest na to co sie pisze do niego ,jak derwisz w transie

Gość ofermm a
kropka, czy ty na niego lecisz :D

CN po prostu szuka powodu dlaczego nie ma dziewczyny, nic nie robi w tym kierunku, żeby mieć, a później zwala winę na to, że jest brzydki........ Przecież znajomości zawiera się wszędzie, a z tego co on pisze to wynika, że się boi ludzi ze względu na wygląd..... Po prostu ma blokadę przed ludźmi wyraża za nich zdanie......tworzy zdanie za kogoś 😠 Jemu przydałby się jakiś rozrywkowy kumpel, który nauczyłby go kontaktu z ludźmi....... Powinien zrozumieć, że kontaktu z ludźmi można nauczyć się przez kontakt..... Pisanie na forum jest już formą kontaktu, skoro tu umie to w realu też powinien spróbować, a nie zakładać wszystko z góry, że się nie uda bo jest wg siebie brzydki.......

Gość ofermm a
no już niewidoczny nie przesadzaj. cartoon przecież interesuje się sportem, chodzi na jakies mecze, na kurs tańca już naprawdę długo. nie ma co na nim psów wieszać. nie jest wcale gorszy od przeciętnego człowieka. po prostu się nie podoba, nie wiem z czego to wynika bo wbrew temu co kobiety twierdzą to inteligencja, ciekawe zainteresowania czy charakterystyczna osobowość ma znikome znaczenie dla kobiet. większe ma niewątpliwie aktrakcyjny wygląd. ale i tak zasadniczą sprawą jest TO COŚ. czyli jakiś taki sposób bycia który nie wynika z inteligencji ani zainteresowań a który powoduje że jest się atrakcyjnym. i dlatego bez względu na wygląd, inteligencję itd niektórzy atrakcyjni są a inni nie. cartoon nie jest i na siłę próbuje obarczyć winą za to swój wygląd.