Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kojarzę się ze śmiercią

Kojarzę się z bólem i cierpieniem, bo jestem brzydki i dlatego nie mam dziewczyn

Polecane posty

"za dużo masełka?" Wiara lubi anal a wiadro wazeliny zawsze nosi przy sobie ;) :P I wescie do chuja pana przestancie o jakies pierdoly sprzeczac , chyba serio nie macie co robic jak tylko sprzeczac sie kto ma racje a kto nie , lepiej ksiazke poczytajcie a nie siedzicie tutaj i Wam sie mozg rasuje :O eh..dzieci... :O P.S. BNB- projektom mowimy NIE !!! :O Ta sprawe z usunietego topiku tez kurwa wymyslilam , zeby nie bylo i to ze studiuje to napewno tez :O :] P.S.2 Teraz juz serio ide i nie piszcie juz nic wiecej siooo do ksiazek i uzalania sie nad soba ale przed tv a nie tutaj , ok? :O 🖐️

Gość mam tak samo jak tysss
nie mam sily do ciebie cartoon pappa

idz sie kurwa powies

"ak istotny wyglad jak uwazasz" znaczenie wyglądu w życiu jest udowodnione naukowo :classic_cool:🖐️ wpływ wyglądu na atrakcyjność też 🖐️ czy to w doborze partnera, pracy czy w sądzie 🖐️ ładni zawsze mają lepiej... i potwierdzają to badania... nie można sięz tym kłócić :)

ty tez sie powies

"iara lubi anal a wiadro wazeliny zawsze nosi przy sobie" myślałem o arteriosklerozie ;) "BNB- projektom mowimy NIE !!!" jakim projektom 😭 "a sprawe z usunietego topiku tez k**wa wymyslilam , zeby nie bylo i to ze studiuje to napewno tez :]" czym się denerwujesz :) 🖐️ nie odniosłaś siędo swojego ciekawszego od mojego życiorysu... no przynajmnije częsci 🖐️ dla kogo taki szary człowieczek bez osiągnieć, jak ja, może być ciekawy? w życiu dla nikogo nie byłem więc w co mam wierzyć? że jestem :classic_cool: nie żartuj :O 🖐️ jak 10 ludzi mówi ci że jesteś osłem... idź mieszkać do stajni 🖐️

Gość 00001
moze ty zaintersuj sie jakas a nie czekasz .... ksieciunio

Gość 00001
ha ha no i wszystko jasne

no to macie z bnb emeryture na kfe

Gość 00001
nie wazne jak wygladasz wazne co masz do zaoferowania .... takim marudzeniem daleko nie zajdziesz :)

a kogo tu to obchodzi?

Gość 00001
moze za bardzo zyjesz tym kafe zamiast cos wyrwac w realu :)

Gość 00001
albo jaja sobie robisz albo nie wiesz co laski lubia :)

02:09 [zgłoś do usunięcia] Cartoon Network TV To wy piszecie że jestem głupi co nie jest niczym uzasadnione bo się nie znamy] ok niech bedzie piszesz jak debil jezeli chociaz polowa to prawdziwy Ty no to.... :P 02:10 [zgłoś do usunięcia] Cartoon Network TV Dlaczego żadna dziewczyna się mną nie zainteresowała ?] :O:O:O dobra bo jestes brzydki jak diabel tasmanski :P jesteś wzorem gargulca i zgedka grales golluma i quasimodo;a a to wszystko po charakteryzacji jestes brzydki jak nie wiem co spadaj z forum idx sie powiesic w razie braku zrozumienia ironii wstawiam emo >> ;) kuurwa ale masz jazdy CN

on ma podryw na quasimodo

i bum cyk cyk i tak jestem brzydki dalej chłopie 50 kartek o tym napisz

Gość 00001
po co ci to ?

Gość Samanta jest nienormalna
i jeszcze wmawia tę nienormalność Cartoonowi.

Gość 00001
takim uzalaniem sie daleko nie zajdziesz:)

Gość 00001
tak jak wszyscy na kafe :D

Gość Gosciu przesadzasz
ja jestem podobno niebrzydka a zawsze mam straaasznyych brzydali.. Ale za to jacy super faceci. Nie kazdy patrzy na wyglad. Wrzuc na luz, badz soba, madra dziewczyna to doceni.

on ci i tak napisze ze jest brzydki

Gość ofermm a
"moze za bardzo zyjesz tym kafe zamiast cos wyrwac w realu " co wy z tym kafe, przecież kafe to najwyżej 2-3 lata życia. a co z pozostałymi 25-30. oczywiście że kafe ogranicza możliwości poznawania ludzi ale przed kafe też nie było szału, prawda? bo CN czy BNB ani ja to nie ludzie którzy od czasu wejścia na kafe ni mogą sobie nikogo znaleźć tylko ludzie którzy NIGDY, NIKOGO NIE MIELI!!! czy to tak trudno zrozumieć?

Gość ofermm a
mylisz się cartoon. atrakcyjność to sposób bycia. ja znam paru facetów którzy są paskudniejsi niż ja i mają fajne panny. oczywiście wygląd nie pozostaje bez wpływu ale nie jest jedynym czynnikiem.

Gość ofermm a
możesz sobie głośno mówić co tylko chcesz i tak zdradzi cię mowa ciała.

12:17 [zgłoś do usunięcia] Cartoon Network TV Gruba beka I ZNOWU SIĘ ZACZYNA ...a DOPIERO CO BYŁA O TYM MOWA.:(