Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oddam meza w dobre rece-

oddam meza w dobre rece-

Polecane posty

Gość Ułasi
A draskę na gaciach ma?

Gość oddam meza w dobre rece
nie wiem co to draska? jak cos to wpisywac sie , spadam do wanny;))

Gość oddam meza w dobre rece
tak pojebalo mnie z samego rana;))

Gość zielony groch na plocie
MOCNE TYPY NIE SIEDZA NA DAMSKICH FORACH.................

Gość zielony groch na plocie
MOCNE TYPY NIE SIEDZA NA DAMSKICH FORACH............

Gość ja chceee
moge po niego przyjechac moja furgonetka ze stadem pierdzaco-bekajaco-brudzaco meskich wyrzutkow, jeszcze jeden do tresury to nie problem a ty pozbedziesz sie problemu. tylko ostrzegam lekko mu u mnie nie bedzie, zebys go czasem nie zalowala bo zwrotow nie ma.

Gość wyslac
priorytetem, expressem, bez adresu zwrotnego NA MARSA!!!!

Gość sama utrzymuję moje dziecko
gdzieś tam mi na innym topiku zarzucano, że nie mogę pisać, że jestem matką samotnie wychowującą dziecko i piszę, że jestem szczęśliwa. Pewnie Wy dziewczyny mnie zrozumiecie. Jestem szczęśliwa, miałam ten komfort, że mogłam się rozwieść, bo mam kasę. Mam kasę, mam dziecko i nie mam takich jak Wy problemów. Mój jeszcze jak przy tym kompie siedział to smucił i nawijał do innych lasek. Nigdy w życiu!!! Na brak powodzenia nie narzekam, jeden pan był nawet miły i obiecujący ale temat zakończyłam jak chciał wspólnie zamieszkać. Teraz spotykam się z fajnym facetem ale mowy o zamieszkaniu nie ma, bo wie jak pogoniłam poprzedniego. Randka, czyli wspólny wypad w góry, na narty, do kina, oglądanie filmów u mnie, zdjęcia, basen, jazda konno, wspinaczka, wakacje... i nic więcej, kolacja sex śniadanie i każdy do swojego domu.

Gość sama utrzymuję moje dziecko
do energicznej trzydziestolatki. Żal, żal i jeszcze raz żal. Dlatego musisz walczyć o faceta. Nie ważne jaki, ważne żeby był, dlatego jesteś sama.

Do "madrali" powyzej -> nie, sama jestem na przyklad dlatego, ze wlasnie dalam komus po raz kolejny kosza, wlasnie z tego powodu, ze nie wiaze sie z kimkolwiek, byleby byl. A Tobie radze przymruzyc nieco oko i spojrzec z humorem na ten temat i moja wypowiedz - moze wtedy nie bedziesz na tyle sfrustrowana, by poprawiac sobie zycie wypisywaniem zlosliwosci na Kafe pod pomaranczowym niickiem ;)

a moj nie pije ;p ale za to pierdzi. beka (ja tez) i przy kompie tez duzo siedzi ;| ale to wynika z zawodu. i balagan w pokoju zawsze ma . a w aucie wozi polowe swoich rzeczy. zalety?? opiekunczy romantyk (ogolnie przeciwienstwo mnie w tym wypadku :) ) hmm.. gotowac umi :) no iii.. brzuch kaloryferek !! :P

Gość to faktt
niektorym przydaloby sie troche dystaansu.

Gość wyrodna
a Ty autorko nie bekasz? nie zdarzają Ci się wiatry? (czasem może nawet porywiste??) :D oj umarłabyś z rozpaczy gdyby któraś go se wzięła.... :P oj głupia Ty, głupia.... ;)

Gość wyrodna
Dziewczyny! jest okazja: jest do wzięcia wspaniały facet, wierny, kochający , mający hobby- pasjonat (gry) człowiek z pasją słowem mówiąc, do tego nawet przypalone kaczki wsuwa i nigdy nie narzeka :D zawsze docenia wyczyny kulinarne ;) w dodatku, koleś oprócz tego, że naprawdę spoko, to w dodatku ma naprawdę przystojną gębę. odpowiedzialny, opiekuńczy... czego chcieć więcej?? :D

A ja mam inaczej - oddam meza prawdziwej suce, ktora da mu w kosc tak jak na to zasluguje. Jego zalety: przystojny, zadbany, dobrze sie ubierajacy, wyksztalcony O wadach nie pisze bo nikt go nie bedzie chcial wziac. Kto bierze?

no kurcze nie ma chetnej? :) moge pomylsec o innych zaletach...cos sie tam jeszcze znajdzie