Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemciekawawaszychamrzen

marzenia -wypowiedzcie sie wszyscy po kolei

Polecane posty

Gość jestemciekawawaszychamrzen

Witam :) Jakie macie marzenia ??? ;) Może: (założyć rodzinę, mieć dziecko, super wakacje, dobra praca, samochód....) a może coś innego.. A może już się ono spełniło.... Czy wierzycie że "MARZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ" ...? dzięki za odp :) pozdrawiam :)

Gość Lubelski podrywacz
che jechać do poznania na radiohead i kupiś uzywanego mercedesa . tyle :classic_cool:

Gość ewelinkabulinka
Moim marzeniem do zrealizowania wtym roku : to kupic dzialke ,zmienci samochod a w ciagu 5 lat (bo mam mozliwosc) zarobic 5-6 milionow i zyc z procentu to jakies 20-30tys na miesiac spokojnie zyc ,nie martwiac sie o swoj byt ....wierze ,ze sie spelni....ale trzeba czasu i cierpliwosci no i nie ukrywam ze szczescia ,bo taki interes to jak wygrana w totka

Gość vrev
Jestem facetem i moim największym marzeniem jest by stać się piękną lesbijką i będąc kobietą uprawiać seks z kobietami. A realnym do spełnienia marzeniem jest podróż na Kresy Wschodnie i zwiedzenie naszych wschodnich ziem, które niestety nie należą do naszego państwa.

Gość djokl
byc na zawsze z teraźniejszym facetem :P zrobić w końcu prawko :P

Gość matórzystka od siedmiu boleści
zdać maturę chcę 😭

Gość bumtrallalal
jechac do Hiszpanii (w tym roku sie spelni)nauczyc sie jeZzyka hiszpanskiego,zdac mature ;D i tyle;)

Gość oby się spełniały...
odzyskać ukochanego, tylko o tym marzę... albo przestać tęsknić, zapomnieć, wyciąć sobie fragment mózgu dotyczący niego

Gość Myrevinowa
chciałabym się zakochać mieć motylki w brzuchu myśleć cały czas o tej osobie (ze wzajemnością oczywiście) i żeby to był szalony związek :classic_cool:

mieć pracę, tak żeby chociaż 3000 na rękę mieć, mieć samochód i mieszkanie, jechać na maderę, a z takich mnej realnych to być piękną i bogatą i nic nie robić (taką Paris Hilton tylko ładniejszą)

ja marzę o tym, by w lipcu przejsc wszystkie testy i zostac policjantką.miec wlasny dom i by moj ukochany wreszcie się oświadczyl;p marzę by zobaczyc Moskwę i Nową Zelandię.i miec spokojne,dostatnie zycie,pelne milosci.

Gość vfdgbfxcgxd
a ja chce byc zdrowa, chce zeby bliskie mi osoby byly szczesliwe i chce znalezc kogos kto by mnie naprawde pokochal i zalozyc z nim szczesliwa rodzine w pieknym malym domku:)... i nie wierze ze marzenia sie spelniaja

juz gdzies pisalam ze moi marzeniem jest uciec stad, i ze mam nadzieje ze w czerwcu sie to stanie . Poza tym marze zeby miec KOGOS, kto nie ebdzie widzial po za mna swiata itd :D czyli DRUGA POLOWE (glupie okreslenie) Miec prawdziwego przyjaciela takiego z prawdziwego zdarzenia, i zeby byl podobny do mnie tj, zeby mial podobne zainteresowania jak ja ... I zeby tamta suka pozalowala i wracala do mnie na kolanach a ja jej wtedy slodziutkim usmieszkiem powiem "spierdalaj zdziro, juz Cie nie potrzebuje :)' :D czy to tak wiele ? :|

Gość wielkanoc
marzę zeby mój mąż przestał pić

Gość marta30*
moim jedynym marzeniem jest to aby mój mąż zachowywał sie jak dorosły facet a nie jak dziecko żebym nie musiała ciagle sie bać o jutro co on zrobi itp.Chce być szczęśliwa poprostu kazdy zasługuje na odrobine szczescia w zyciu.

Gość kotka222
piekne geste dlugie wlosy-to moje marzenie

Gość a ja nie powiem bo...
"....uważaj o czym myślisz! Bo marzenia czasem się spełniają!" Młode Wilki 1/2 :P

Gość marzenia się spełniają dlatego
uważajcie o czym marzycie o właśnie moje się spełniło i do dziś żałuję