Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinkabulinka

jak o tym nie myslec?

Polecane posty

Gość ewelinkabulinka

witam ,mam problem ze soba ,nie wiem czy to na ten watek sie nadaje ,nie chodzi tu o chwalenie czy cos wtym stylu ,boje sie ze rzadza pieniadze mna zawladnela i z innego powodu nie potrafie sie cieszyc ,ciesza mnie tylko nowe wiadomosci dotyczace zarabianych przez nas(moj partner) pieniedzy .Chce przestac myslec o tym ale nie potrafie planuje juz budowe domu ,zmine samochodu (oczywiscie do realizacji troche brakuje) i non stop o tym mysle .Jeszcze ostatnio moj partner(jest przedsierbiorca) ma nowy interes i jest szansa w przecigu 5 -6 lat zarobienia nawet 8 milionow to jak wygrana w totka -oczywiscie czy on wypali bedzie wiaodmo juz niedlugo tzn .miesiac-dwa a szanse sa 50%-50% ,ja caly czas o tym mysle i nie potrafie mysleco niczym innym ,tez byscie tak mialy? ,najgorzej jak nic z tego nie wyjdzie to bedzie rozczarowanie...

Gość Dżambo dżet_
pieniadze raz sa, raz ich nie ma. Nie ma sie co przyzwyczajac do zycia w luksusie.

Gość ewelinkabulinka
dzambo dzet tak tlyko przypuscmy ze zarobisz 8 milionow odlozysz na procent i do konca zycia masz ok 30-40 na miesiac -za nic nie robienie -zabzpieczenie na cale zycie

Gość Dżambo dżet_
no to o tym mysl. jak chcesz.

Gość ewelinkabulinka
a jak nic z tego nie wyjdzie? to czarna rozpacz

Gość Dżambo dżet_
szczerze mówiac w dupie to mam. jak ja bym miala tylko takie problemy to byłabym szczesliwa.

Gość iponna
czy Ty mieszkasz w Wielkiej Brytanii?

Gość ewelinkabulinka
dżambo dzet szczesliwym to mozna byc jak wszystko wypali ,najgorzej jak sie czlowiek nastawi a potem buumm i nic

Gość ewelinkabulinka
nie w Polsce

Gość ewelinkabulinka
to co bedzie bedzie wiadomo za 2 miesiace -dla mnie to wiecznosc ,partner mowi ze nie mam sie nastawiac bo on w to nie wierzy...