Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _smutna

Samotne Święta

Polecane posty

Gość _smutna
Nie jest swietny wiem o tym. Rozsadek mi odradza dalsze kontakty z nim bo one do niczego nie prowadzą. Ale gdy on widzi, ze sie do niego za długo nie odzywam to pisze i dzwoni. Jest wtedy taki ciepły i kochany. Nie sadziłam, ze z niego wyjdzie taki egoista :(

Nie odzywaj się, idź na spacer, albo popisz tutaj;) A może poznasz na spacerku kogoś równie samotnego? Święta są przereklamowane. A ten gnojek nigdy nie będzie cię szanował, tym bardziej, że ty siebie też nie szanujesz, pozwalając mu się traktować w ten sposób. Czy twój ojciec był alkoholikiem, mieliście przemoc w domu?

Gość smutna_
Doradzi mi ktos coś jeszcze? Jest dopiero sobota a ja czuje sie juz tak zle :( Co bedzie jutro i w poniedziałek? Nie rozumiem dlaczego on mi to zrobił :(

Gość smutna_
Mieszkałam z ojczymem, który niestety był alkoholikiem :( Zawsze marzyłam o tym by spotkac czułego, troskliwego faceta, ale widac, ze zle ulokowałam swoje uczucia :( Ja staram sie byc twarda, ale on zawsze potrafi mnie zmiekczyc...napisze kilka miłych słów i już miekne :( Dzisiaj naprawdę cholernie mi go brakuje a on nawet nie napisał i nie spytał co porabiam i jak sobie radze :(

Gość smutna_
Jest mi bardzo smutno :( Pojechał sobie do rodziny i nawet się nie odezwał. Nie interesuje go jak sobie radze i co porabiam a wysłanie smsa zajmuje raptem 5 minut... Wiem, ze przez to co zrobił i samotnosc, która czeka mnie w te Świeta na pewno pewnych rzeczy mu nie wybaczę. Kocham go, ale nie moge pozwolic by zrobił ze mnie nic nie wartą szm***.

Gość smutna_
Dzisiaj dzwonił do mnie i pytał co robie itd... Jest mi bardzo cięzko, tęsknię, ale tez mam do niego ogromny zal :( Cały czas odnoszę wrazenie, ze on tak naprawde nie wie o co mi chodzi- uwaza, ze przesadzsam bo to tylko kilka dni.. Wróci we wtorek wieczorem i co ja mam zrobić? Spotkac sie i udawac, ze wszystko jest w porzadku? Nie wiem czy ja w ogóle mam ochote go ogladac po tym wszystkim :(

Gość smutna_
On pewnie dobrze sie bawi u rodziny a ja siedze sama w domu i jest mi cholernie przykro :( Zadzwonił rano i uwaza, ze jest wszystko w porzadku...takto przez cały dzień nie widac zeby o mnie myslał skoro nie znalzł czasu by chociazby napisac smsa.

Gość smutna_
Nie kazdy. Zreszta na takie zachowanie nie ma racjonalnego wytłumaczenia. Gdyby kochał to teraz byłby tutaj ze mna a nawet myslami widac, ze nie jest

Gość smutna_
Dla niego chyba bliskimi jest tylko jego rodzina.\ To, ze wyjechał to jedno, a to ze praktycznie w ogóle sie nie kontaktuje to drugie. Juz tyle razy mnie zawiódł i sprawił mi przykrość :( Myslę, ze powinnam raz na zawsze ten zwiazek skończyc bo miłość to nie tylko całowanie i spacery

Gość SMUTNA JESTEŚ JUŻ NUDNA

ja nie jezdze do rodzicow na swieta chociaz siedze sama:( moj w pracy al jak wroci to przynajmniej ktos czeka:)