Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pan Maciejko

Czy korzystacie z serwisu mixer.pl ?

Polecane posty

Jeśli tak, to prosiłbym o napisanie czegoś więcej.... Czy można tak kogoś poznać ? PS: mixer należy do o2.pl tak samo jak kafa... więc... chyba nikt mi nie usunie tego tematu. ;)

Gość Kocyk
Zakładam,że wszedzie można kogoś poznac...chociaż na na sexfotce nie poznałam nikogo :D

Gość Merlin Czarodziej Wszechczasów
ja tam kręciłem długie tygodnie stadem napalonych pryszczatych onanistów jako seksi laska :classic_cool:

Gość Kocyk
Nooo,nie szukam nikogo.Ale zakładając,że bym szukała,to tez nic z tego.Pomijam kwestie wygladu,bo każdy daje zdjęcia kutasa,a kutas jak to kutas,każdy taki sam w gruncie rzeczy,ale intelektulanie...żeby chociaz wysłowić się umieli.A z tym to jest kiepsko.

Gość nie polecam
codziennie otrzymywałam propozycje od żonatych na niezobowiązujący sex, trójkącik itp. od facetów, którzy w polu zainteresowania bzykanie, sex, oral .... ale zależy jeszcze czego i kogo się szuka

Gość gossska
To statystyczny chłop portalu randkowego jest głupi i umie tyko pokazywać kutasa ?

Gość czyli tez jestes z tej druzyny
szukasz do sexu wyłącznie?

Gość fdsfwfcdsefeds

Gość Mixer to polski ...
... Adult Friend Finder - strona wyłącznie dla szukających seksu i niczego więcej. W ogóle powinni wywalić stamtąd te wszystkie "gorące 13-stki" i oficjalnie zrobić z tego legalny sexportal od lat 15. Bo i tak w zasadzie nim jest już od dawna. Ale to bardzo fajna sprawa: zawsze się znajdzie ktoś na zaliczenie bez zobowiązań dla obu płci ;)

Gość karolajnaaaaaaaaaaaa
o co biega z tym ze jedne profil dla znajomych, a dwa anonimowe? na mixerze...

Gość sylwiaLat
Mnie się udało znaleźć partnera z mojego miasta na stronie www.diskret.pl . Mogę ten serwis polecić. W sumie nawet nie wiem jak to wygląda na innych stronach, bo mam konto tylko tutaj. Słyszałam tylko, że inne serwisy oferują anonse od profesjonalistek, co akurat mi średnio odpowiadało. Tutaj jest bardziej na poziomie.

Gość gość
Masakra! Byłam na randki.o2.pl i było super ale bez mojej zgody przenieśli mnie na mixer.pl. Problem z wyszukiwaniem, żadnych kryteriów tylko wiek i miejsce. Nie wiadomo kiedy dana osoba ostatnio wchodziła na portal więc można napisać do kogoś kto od kilku lat jest nieaktywny.

Gość Hortensja68
Beznadziejny portal...Randki.o2 był dla mnie fantastycznym miejscem. Nikt mnie nie pytał o przeniesienie do Mixera..zrobiono to bez mojej zgody....skandal.

Gość xm5
.. chyba popełniłem bardzo wielki błąd!! wchodząc na ten Mikser - bo jak się szybko okazało to jeden wielki bubel, jedno wielkie nic!! - zero kelninowskie. Na setki przeglądniętych fotek i wysłanych "chcę poznać" nikt się nie odezwał!! (że nie wspomnę o tych setkach, na które już mechanicznie klikałem"nie chcę poznać). Do osoby, która by ci się spodobała i miałoby się ochotę nawiązać jakąkolwiek znajomość, kontakt - nie ma takiej możliwości!! W moim odczuciu Mikser to jedna wielka szmira, bubel jakiego mało - ostrzegam tych którzy by chcieli popełnić taki błąd jak ja wchodząc na ten portal Mikserem zwany. Ja będę szukał możliwości skasowania mojego profilu i szerokim łukiem będę tego typu buble omijał!!

Gość dariuszdar1970
Przepraszam, że zabieram głos na tym forum, ale nie zgadzam się z tymi opiniami. Ja szukam kogoś na stałe. Nie obchodzi mnie przelotny romans. Chcę znaleźć wartościową kobietę z zasadami i moralnością taką jak moja. Żadnych nie moralnych propozycji. Mnie interesuje tylko poważny i szczery związek oparty na miłości i zaufaniu. I nie zamierzam udowadniać, że nie jestem wielbłądem. A jeżeli chodzi o sex. Jest ważny, wiadomo, ale są też inne również ważne życzy. Ja szukam już rok po różnych portalach i proszę, uwierzcie mi. Nie jest łatwo. ,, Powiem'' więcej. Jest bardzo trudno znaleźć, naprawdę fajną osobę. Ale cóż. Żyje i szuka się dalej. Miłego dnia Panią życzę.

Gość gość
masakryczy portal i martwy brak dat logowania więc i odpowiedzi są zerowe do tego sami onaniści i oszuści. Na o2 było o niebo lepiej a przeniesiono mnie z automatu niestety . Możliwości w zapoznaniu sensownej osoby prawie zerowe....:( niesensownej też małe