Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wetooo

Mam wszystko a własciwie nie mam nic

Polecane posty

Gość wetooo

Robiąc bilans mojego życia: -jestem młoda, zdrowa, atrakcyjna, mam prace, stabilną, spokojna, która pozwala godnie żyć, -mam własne mieszkanie, fajnie urzadzone, nowiutkie, bez kredytu itp. (sprzedałam poprzednie-w którym mieszkałam z eks), -mam fajnych znajomych, bliskie koleżanki, siostrę, -kręci się wokół mnie dwóch fajnych facetów, niby kolegów/nie kolegów sama nie wiem... w która str. to się toczy, -mam z kim wyjść, wyjechać, spędzać czas itd A jednak czegoś mi brak, nie czuje się szczęśliwa... :(

Gość DR PSYCHOL
toz to waterloo moja mila

Gość karolajna_000
MASZ ZA DUŻO W DUPIE.

Gość wetooo
za dużo w dupie...? hhmm.... czyli?? możesz jaśniej?

Gość bvvb
Masz za duzo w dupie i zaczynasz fixowac.

Gość wetooo
co znaczy dla ciebie za dużo?

Gość bvvb
Po prostu ci za dobrze. A jestes z tych osob, ze jak jest dobrze, to jest tobie zle. Wiecznie niezadowolona paniusia

Gość wetooo
Co to znaczy 'mam'?

Gość wetooo
nie podszywaj się :O za duzi na pewno o jednego faceta... z tym, że z zadnym nie jestem w związku, tak sie spotykamy czasem. O co dokłądnie ci chodzi? z e mam prace, mieszkanie? bo nie rozumiem

Gość wetooo
merbakla - Czym wg ciebie jest szczescie? :)

Jak śpiewa Urszula w piosence Rysa na szkle:"Czego wciąż mi brak?... Co tak cenne jest? Że ta nienazwana myśl, rysą jest na szkle"

Gość wetooo
pomagam... nie, nie pomagam o ile nie liczyć tego, że co kazdy robi -akcja Pajacyk itd itp Wpłacam co m-c drobne kwoty na schronisko dla zwierzą, bo lubie wierzeta :) Tylko zeby nie wyszło ze zarabiam jakies krocie :O bez przesady jesli ktos tak pomyslał.

Gość wetooo
a wy nie macie pracy, nie macie mieszkania? nie wierze... więc dlaczego twierdzicie ze mam za duzo??

Gość maxior
nie jestes spełniona uczuciowo zdaje mi sie :)

Gość etve v
mało kto cieszy się własnym nowym mieszkaniem bez kredytu :D a ty tego nie dostrzegasz

Gość kjmb
bo nie kazdy ma -wlasnie mieszkanie, w dodatku splacone -prace, w dodatku stabilną i pewnie dobrze platna, skoro kredyt ma mieszkanie splacone -fajnych znajomych -powodzenie u plci przeciwnej -ludzi z ktorymi moze gdzies wyjsc mozna nawet powiedziec, ze wiekszosc ludzi nie ma polowy z tego, co masz ty.

Gość wetooo
uczuciowo - chyba nie :( niby sie z kims spotykam, jest fajnie ale brakuje tej zwykłej codzienności, nie wiem czy potrafi esie jeszcze zaangazowac... a mieszkanie juz pisałam - kupilismy wspólnie, mielismy na to troch e pieniedzy a wtedy ceny nie były jak teraz ;) to było duze mieszkanie więc sprzedając - mieliśmy się czym podzielic kupiłam mniejsze za gotówke i urządziłam jak chciałAM, tyle...

Gość gfhfg
brakuje Ci...Boga

Gość wetooo
praca jak praca, umowe mam na stałe a kasa...srednia - ale dla mnie jednej OK A mnie sie wydaje ze inni maja więcej :( ale nie o to mi chodzi czy mniej czy wiecej, nie jestem szczęśliwa. Nie wystarczy miec gdzie wrócic, nie mam kogos kto bedzie na mnie tam czekał... A nie powiem temu kumplowi przeciez zeby zamieszkał ze mn a:P bo sama nie wiem co do niego czuje.

Gość wetooo
Boga... nie wiem modlę się wieczorem ale do kścioła nie chodzę, jestem po rozwodzie a kościół ni elubi rozwodników :) w Boga wierze i modle sie . Doceniam to co mam! a jak nie ma przy mnie kogos do kochania to mysle ze mam niewiele

Gość maxior
masz swiateczna chandre! to mija :D

Gość wetooo
wcale nie :(

Gość figaaaaa
opisałaś co masz - materialnie , moim zdaniem nie masz nic , odszukaj w sobie radość i zacznij ją rozdawać wszystkim dookoła. Ludzie sa zdziwieni jak ktoś się do nich uśmiechnie, a to przecież takie proste, ja uśmiecham sie do Ciebie :)))))))))) wesołych świąt :)

Gość wetooo
:) a ja do Ciebie, dzięki ;) Wesołyc swiąt! napisłam o przyjaciołach,m znajomych, facetach z którymi się spotykam... nie tylko o materialnych rzeczach A radośc dałaby mi bliska osoba, wiem to, niestety jestem sama chociaz tyle ludzi wokół mnie :O

Gość wetooo
właśnie już wiem czego mi brakuje "faceta" idę sobie strzelić palcuwe to mi ulży

Gość a ja nie mam nic mam
niby pracę i kończę studia, ale zarabiam marnie i jestem rozrzutna, nie mam mieszkania, nie stac mnie nawet na wynajęcie, nie mam faceta, koleżanek nigdy nie miałam, mieszkam z rodzicami, którzy mnie nie znoszą, ja ich też nie lubie, nie odzywamy sie do siebie. Nie mam z kim wyjechać nigdzie, ciągle siedzę w domu, albo w pracy (wolę tam). Po prostu oprócz siebie nie mam nic. Nigdy nie byłam w żadnym normalnym związku, nigdy nawet nie uprawiałam seksu.

Gość biedronka1
psycholog to to rutyna zycia ci doskwiera