Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nutkaaaa

Dziewczyny jakie macie hobby ?

Polecane posty

Gość pffff
granie w gry video :D

Gość az wstyd sie przyznawac
Czytanie. Czytam wszystko co mi wpadnie w rece. W empiku czuje sie jak dziecko w sklepie z zabawkami.

Gość no to wymieniamy
maluję, rysuję (ręcznie i na komputerze), fotografuję, projektuję, podróżuję dużo (stopem lub motorem :) ), kwiatki hoduję ---to z takich aktywniejszych zajęć. tak poza tym kocham muzykę, chodzę na koncerty, jeżdżę na festiwale...jestem też kinomaniaczką- raz w tygodniu do kina to norma.

Gość zxz xsdx
do - az wstyd sie przyznawac - moi znajomi śmieją się, że przede mną trzeba chować nawet instrukcję obsługi czegokolwiek bo na bank zacznę czytać. Książki to moja wielka miłość. A jak mam wolną chwilę to wyruszam w trasę. Uwielbiam zwiedzać stare zamczyska i chodzić po górach.

Gość kompy kompy muza

Gość prawdziwa zeta
kwiaty,

muzyka, muzyka, muzyka dobre kino europejskie medycyna ostatnio brazylia i brazylijczycy;) i nauka portuglaskiego ostatnio:) a w sumie mam mało zainteresowan mój dzien krazy wokoł szkoły, domu , netu , spotkan ze znajomymi, imprez.normalna przecietna studentka czasami ubolewam nad tym ze tak ze nie mam jakis dzikich pasji którym bym sie oddała w 100% i które wypełniałyby mi cały dzien.czasami załuje ze nie jestem pasjonatka ale raczej taki typ ze mnie leniucha a po drugie mam słomiany zapał i cos mnie czesto zainspiruje ale trwa to 2 m-ce potrafie w tym czasie przeczytac wszystko co mozliwe na ten temat.i pozniej zapominam o tym i mi sie nudzi;)