Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minikkkkk

Jaki kierunek studiów?

Polecane posty

Gość minikkkkk

W tym roku tzn za miesiac koncze szkołę o profilu ekonomicznym. Studia wiąże również z tą dziedziną. Jakie kierunki a jest ich bardzo duzo sa teraz na "topie", są ciekawe ? z góry dziękuję za odpowiedzi:)

Gość minikkkkk
ale zastanawiać się nad wyborem można już teraz.

Gość minikkkkk
nikt nie pomoze?

Gość kasiaaaaaaaaaa
ja tez koncze technikum ekonomiczne i mysle isc na administracje

Gość minikkkkk
wiem że nie jest ze mną tak zle jeśli chodzi o naukę, a pytam tylko o modne kierunki z tej dziedziny zawsze moze sie przydac , mozna komus polecic tez :) nawet jesli nie zdam, Ale widze ze chetnych nie ma

Gość minikkkkk
kasssiaa ja tez koncze technikum:) a ja msylalam nad czyms zwiazanym z rachunkowoscia bankowoscia czy finansami;) ale tyle tego jest ze hohhoo:)

Gość kasiaaaaaaaaaa
no ja tez bym poszla na to gdybym miala mozliwosc jednak u mnie nie ma tych kierunkow a ja chce sie uczyc w swoim miesc tj czestochowie ;) myslalam tez o marketingu i zarzadzaniu ale chyba jednak ta administracja bardziej mnie interesuje

Na modny to możesz sobie iść,ale potem będzie was na rynku pracy,jak chmara komarów.Ciekawe,czy pokarmu (miejsc pracy) wystarczy...

Gość kasiaaaaaaaaaa
a jak widzisz u siebie zdanie egzaminu zawodowego :P u nas zrobilismy zaledwie tylko 3 projekty :/ probny zdaly 3 osoby z 30.. ja mialam 72% i braklo mi 3% do zdania :/

Gość minikkkkk
Julisz Cezar---> dzieki bardzo hmm skoro takie nudne to mozee jednak nie dla mnie hehe kasiaaaaa---> ja tez myslalam nad marketingiem ale jakos odrzucilam wiem ze to nie dla mnie jakos jest:)

nie idź na modne bo za parę lat będzie na rynku przepełnienie i zostaniesz bez pracy. Idż na te mniej uczęszczane. a najlepiej na ten po którym będziesz dobrze zarabiać...

Gość kasiaaaaaaaaaa
np ja lubie rachunkowosc ale nie chcialabym byc ksiegowa :/ wolalabym na ekonomie isc .. ale wydaje mi sie ze po administracji wiecej pracy do wyboru..i trwa 3 lata licencjat a podem mozna zrezygnowac lub isc dalej :)

Gość minikkkkk
zawodowy hmm my od pocztaku roku robilismy takie projekty jak byl egzamin jeszcze w tamtym roku na kartkach caly to z 10 zrobilismy , a ten na komputerkach zadania chyba tez ze 3 moze 4 ale programik mam w domu na szczescie :) wiec luzik mysle ze dam rade No nieststy mi tez sie nie udało zdać ale dokladnie nie wiem ile mialam nawet bo nauczyciele tak miejwiecej podawali;/ z tego praktycznego Dobrze ze juz chociaz wiadomo jak to wyglada bo przed probnym to taki stres ze masakra

Gość kasiaaaaaaaaaa
no rach to moze jako studia nie takie nudne ale praca strasznie nudna :/ nie wyobrazam sobie tego nawet ;p

Gość minikkkkk
deszczowa dziekuje za rade chyba zle sprecyzowałam chodzilo mi o takie dośc ciekawe kierunki zwiazane z ekonomi moze coś polecisz?? zarzadzanie zasobami ludzkimi czy cos w tym stylu wyczytałam ostatnio :) hmm moze to bedzie ciekawe i tak specjalizacje to po ktoryms roku sie wybiera sorki za bledy ale szybko pisze i jakas ciulowa klawiaturke mam

Gość kasiaaaaaaaaaa
hehe ja stresu nie mialam bo jak przyszlam do szkoly to sie dowiedzialam ze dzis jest probny :D bo wczesniej dlugo mnie nie bylo .. na szczescie my chyba nie bedziemy tego na kompach :) no my zaczelismy w styczniu robic to :/ zalozenia itp to blachostka ale analiza i ewidencja gorzej.. no a z dokumentami to zalezy jakie sie trafia

Gość minikkkkk
ja rachunkowosc nawet lubie =) nie ma m nic do niej ale chyba 4 lata to wystarczy heheh

Gość minikkkkk
jak to nie bedziecie na komputerach?? Nie korzystacie z takich programow jak rewizor subiekt itp?? a probny jak mieliscie?

Gość kasiaaaaaaaaaa
ja wczesniej jeszce myslalam o zarzadzaniu i inzynierii produkcji .. ale w sumie u mnie w miescie to bym pracy po tym nie miala a po administracji latwiej zawsze .

Gość minikkkkk
ewidencja dla mnie ok najgorsza analiza ale po tylu zadaniach mysle ze nie bedzie z tym problemów mam nadzieje bo naprawde rozne zadania robilismy;)

Gość kasiaaaaaaaaaa
nic nie robilismy na kompach .. nawet nie wiem co to za programy ;p na probnym dali nam projekt , 5 kartek z pieczatkami i dokumenty do wypelnienia

Gość kasiaaaaaaaaaa
no a my zaledwie 3 projekty i z tego tylko 1 tak dokladnie :/ ppowiedzieli nam ze na wlasna reke mamy sie uczyc :/ ja musze sobie kupic ksiazke z projektami i rozwiazaniami i cwiczyc nie widze innego rozwiazania :/

ten kierunek i inne pochodne mnie nie interesują dlatego nic polecić w ciemno ci nie mogę i nie chcę

Gość minikkkkk
Wow ja tez bym tak chciala bo to jest o wiele prostsze ale ciesze sie ze to mamy bo jakbym chciala isc dopracy anwet po mojej szkole to mam znajomosc programow ksiegowych bo to sa programy z ktorych korzystaja niektore firmy:)

Gość ekonomistka
Ja konczylam ekonomie na Uniwerku Wroclawskim i teraz pracuje za granica w administracji, ale zajmuje sie wszystkim tzn ksiegowoscia, bilansem i tez marketingiem.

Gość minikkkkk
aha deszczowa no coz :) dzieki za obecnosc:) kasiaa my mielismy nawet 3 godzinny sprawdzian w kotrym roblismy caly projekt od poczatku do koncza na kartkach Na lekcjach robimy na oceny projekty samodzielnie albo z pomoca nauczyciela jak czegos nie rozumiemy