Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mam kopaaaa

chciałam się pochwalić

Polecane posty

Gość ale mam kopaaaa

;) Mam jakaś dziwna, nieuzasadniona motywację by zmienić swoje życie. Właśnie robię listę co mogłabym zmienić, nad czym popracować...czego włąściwie w życiu chcę i jak to osiagnąć. Mma nadzieję, że to nie słomiany zapał :P

Gość ale mam kopaaaa
pierwszym punktem na mojej liscie jest zrobienie operacji garba na plecach , zeby poczuć się pewniejsza siebie :classic_cool:

gratuluje. nie chce Cie martwic, ale czesto tak mam i to JEST (w moim przypadku) slomiany zapal:) trzymam kciuki 🌻

Gość taaakk
ja bym chciała zmienić wiele .. ale to nierealne - bo nie dotyczy to tylko mnie ;p musiałabym "pół" rodzinkii zmieniać ;p ale byłoby fajnie jakby mi się udało .. ;p

Gość taaakk
aa i życzę powodzenia ! ;]

Gość ale mam kopaaaa
drugim punktem na mojej liście jest zostanie mistrzynią krajów byłego związku radzieckiego w łykaniu kołpaków od samochodów marki wołga :classic_cool:

Gość ja bym nie powiedziala
Dziekuje za trzymane kciuki :) Eh, tez juz to przerabialam, ale zawsze bylo to spwodowane czyms. No i zawsze takie no wiecie z "wielkim wow", kiedy sadzilam ze wstane jako inna osoba hahaha Teraz jest jakos inaczej, to chyba we mnie dojrzewalo. Nie twierdze, ze wstane jutro i bedzie to spektakularna pobudka. Po prostu nie chce marnowac juz czasu, powoli ale do celu. Dlatego chce wszystko spisac i trzmac na honorowym miejscu, by codziennie rano do tego zagladac :)