Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze o pomoccc

nie mam orgazmu - dlaczego?

Polecane posty

Gość Prosze o pomoccc

nie mogę osiągnąć szczytowania.. tzn kiedy bawimy się z partnerem, sex oralny, pieszczoty, jest przyjemnie, wilgotnieję, ale w momencie kiedy dochodzę do momentu szczytowania : jeden ułamek sekundy to moment szczytowania a drugi ułamek sekudny zaraz po poprzednim to BÓL. Bardzo nieprzyjemne uczucie.. Nie wiem czy zrozumiale tłumaczę. Mam głupie pytanie: czy podczas orgazmu u kobiety jest tak że: wilgotnieje, jest moment szczytowania i po nim ''wylewa'' sie z niej? mam 19 lat, głupio mi o to pytać, ale nie mam z kim o tym porozmawiać, proszę o poważne odpowiedzi, bo to naprawdę dla mnie krępujące :(

Gość aanka kijankaa
Orgazm bolesny Orgazm połączony z odczuwaniem bólu ograniczonego do miejsc genitalnych lub miednicy. Występuje głównie u kobiet, jako skutek np. zmian pozapalnych, pooperacyjnych lub poporodowych bądź po przerwaniu ciąży, założeniu wkładki wewnątrzmacicznej lub w okresie przekwitania. U mężczyzn zwykle wynika z zaburzeń prostaty, zmian w cewce moczowej np. w przypadku grzybic, infekcji. Wyjątkowo może mieć tło psychogenne. --> może jesteś chora, może pójście do gine to załatwi? albo do seksuologa? hmm.. nie wiem, wiem że taki problem ma wiel kobiet

Gość Prosze o pomoccc
dzięki.. ehh.. no nei wiem, pójdę do gine i co mam jej powiedzieć? ;| że niech pani pomoże bo nigdy nie miałam chyba orgazmu? ..

Gość lillia77
Ja tez mam taki problem. Probowalismy z mezem juz chyba wszystkich sposobow i nic.W sumie dla mnie to nie jest taki problem,jak dla meza. Jest zawiedzony, ze nie wychodzi. Zaczynam myslec, ze jestem jakas ferelna.Myslalam, ze po urodzeniu dziecka cos sie zmieni, ale nic. Pozniej dowiedzialam se ze po 30-stce ma sie wieksza ochote,ale nadal nic

Gość Prosze o pomoccc
mógłbys ktoś mi pomoc ? .. ktos moze wie dlaczego ? .. :(

Gość do autorki tematu---
do autorki tematu---> masz problemy z orgazmem pochwowym, czy wogóle z osiągnięciem orgazmu, nawet łechtaczkowego?

Gość Prosze o pomoccc
wogóle nie mogę osiągnąć ..

Gość Stanowczo udać się do seksuolo
Stanowczo udać się do seksuologa

Gość xxxona1985
niech on sie na ciebie polozy, zlacz nogi, a on niech najpierw wchodzi delikatnie, a potem coraz szybciej, jesli nie osiagniesz orgazmu pochwowego to moze łachteczkowy sie uda:D jesli masz jakies pytania chetnie pomoge i zaoferuje pomoc, podaj nr gg