Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ada4P

czy to sie uda?

Polecane posty

Gość ada4P

Chłopak ma 23 lata dziewczyna19 On ma dziecko , 4 letniego snka ze swoją ex dzewczyną ale jest kawalerem Ta jego obecna małolata teraz jest w ciąży i planują szybki ślub cywilny Jak widzicie ich przyszłość?

Gość Josió Wilkupnik
Ma duży popęd ale mało rozumu.

Gość ada4P
no ten fakt juz pomijam, próbuje go jakoś zrozumieć Z tą pierwsza laską wpadł za małolata i tak sie los potoczył ze nie potrafili ze sobą być a z tą obecną jest już jakiś czas i też im sie właśnie wpadło Tylko tak sie zastanawiam czy tak młoda dziewczyna będzie sie umiała znaleźć w takim związku

Gość ada4P
ten chłopak to mój kuzyn Chce w swieta z nim pogadac tylko nie wiem co mam mu sensownego doradzic Napiszcie cos plisss

Gość ada4P
tez mi cos mówi ze to nie przetrwa tym bardziej ze mówi tak o tym wszytstkim bez emocji, niby twierdzi ze sie cieszy ale jakoś po nim tego nie widac Martwi mnie ze z tą tez sie rozstanie jak zacznie sie prawdziwe zycie, albo ona z nim:-(

Gość ada4P
wczoraj np przyjechał do mnie z tym synkiem i zadzwoniła jego ex z pytaniami typu: co mu dałeś na śniadanie? wypił syropek? jaki ma sweterek? Nie ma gorączki? nie wymiotował? kiedy po niego przyjechać? itp itd I tak sobie pomyślałam ze dobrze ze bez dziewczyny przyjechał i ze tego nie słucha bo samą mnie szlag trafiał Ale jak sie pobiorą to rzecież to będzie norma...

Gość żonkisia
koniecznie pogadaj o gumkach

Gość ada4P
na to to juz za późno zonkisia Nie chce byc złośliwa ale i tak siedziwie ze wpadli dopiero teraz jak już ze dwa lata ( z przerwami bo pare razy zrywali) ze sobą są

Gość Evelyn1990x19
No niestety ta ex bedzie zawsze stala pomiedzy nimi:( i to jest ten bol... Bo chlopak zawsze bedzie mial kontakt ze swoim dzieckiem a ta dziewczyna bedzie strasznie to przezywac. Ale teraz nie ma co gdybac bo jesli On bedzie ojcem kolejnego dziecka, z obecna dziewczyna to czy beda razem czy nie dziecko, tak jak w tamtym przypadku i tak ich polaczy!

Gość olejzpierwszego
no co ktos musi dzieciaki robic po to by pozniej samotne matki spotkaly nareszcie te swoje cudowne troskliwe i opiekuńcze połówki na ktore jeszcze pare lattemu by nie spojrzaly bo sa malo mescy... ;-D

Gość papatka.....
olejzpierwszego Dobry tekst :D i prawdziwy...

Gość ada4P
żeby oni choć byli trochę starsi, jak np moi znajomi on rozwodnik ona wdowa to normalne jest że mają dziecii jakos inaczej to zaakceptowac A ta dziewczyna to chyba sobie sprawy nie zdaje co ja czeka, na razie to jej w pewnym sensie imponuje to jego ojcostwo z tego co widze ale c raz na jakiś czas to nie codziennie, nie wspomnę już że płaci alimenty