Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zly_zdradzony

Jak zeszmacic dziewczyne?

Polecane posty

Gość kdkdk
Tylko wymyślasz jakieś szczeniackie scenariusze.

Gość kdkdk
Dokładnie. Masz zamiar kochać się z dziewczyną, która lizała cudze kutasy???

Gość zly_zdradzony
@perla: masz racje, daruje sobie... ale to koniec bedzie

Gość kdkdk
Ty nie powinieneś jej więcej tknąć!

Gość kdkdk
Myślę, że naprawdę jej wystarczy, jak jej powiesz: brzydzę się i nie potrafię cię więcej dotknąć.

Gość krecik5
faktycznie "tykac" to jej moze nie tykaj, ale chociaz gadki ostrej mu nie odradzajcie! niech sie chociaz zle poczuje, z tego, co jej powiesz!

Gość mam lepszy pomysl
zlap ja za leb, zapytaj retorycznie czy lubi na ostro, po tym obezwladnij ja do tego stopnia zeby nasypac jej zardzewialych pinezek do pelna w piizde i do japy. mysle ze to powinno wystarczyc.

Gość kurwica_
powiedz co niej myslisz ,co zrobila i ze koniec... a na odchodne ze nic jej nie mowiles ale strasznie jej wali z cipy!

Gość kurwica jestes mistrzem
w ten prosty sposob zmusisz ja do regularnego podejzliwego wachania wlasnej cipy, nie ma bata. brawo

Gość 23latek
Czy Wy nie widzicie, że to jedynie fantazja tego leszcza? ... Prowokacja, on trzepie sobie na myśl o tym ze jego laska się puszcza. Który normalny facet nie opierdoliłby ją od razu przez tel , ja szmaty nawet na oczy więcej bym nie chciał widzieć ... a jeśli już tak bardzo chłopaczku chcesz poruchać ostro to tak ją weź a nie wymyślasz sobie jakieś powody. Ona ma chyba większe jaja niż Ty cioto...

jakby mnie chlopak zdradzil nie chcialabym juz go znac, a ostatnia rzecza jaja bym zrobila to zemszczenie sie w lozku, normalny facet czy kobieta nie chcialaby uprawiac seksu dla zemsty z kim kto zdradzil wiec tu bajek niw wymyslaj

Gość Uczona w słowie i piśmie
Jeżeli jesteś szmaciarz to wystarczy by twoja dziewczyna została zeszmacona!!! Buźka

Ponoć młodzież stosuje " piąchę w ryj". :)

facetom nie dogodzisz, najpierw piszą, że chcieliby, aby ich laski były odważniejsze, marudzą o gang-bangu, a jak przyjdzie co do czego, to przyłazi taki na kafe i beczy jak ostatnia cipa

nie w ryj tylko w kuciapę, to się nazywa fisting a w pupę - stinkfist

Gość ciezko bedzie
skoro dziewczyna zdradza cie, a na wycieczce jak to powiedziales"nalizala sie kutasow", to nie mozesz seksem jej w zaden sposob upodlic. Dla niej spuszczanie na twarz, traktowanie jak dziwke itd. wcale nie bedzie ponizajace bo ona sama daje sie tak traktowac. Mysle ze najlepsze bedzie jak przygotujesz romantyczna kolacje, rozsypiesz platki roz itd. ona bedzie sie spodziewac czegos super. Pozniej zawiazesz jej oczy i zaprowadzisz do pokoju i wlaczysz ten film. potem powiedz ze ma sie wynosic z twojego zycia a film zostawisz sobie na pamiatke i pokazesz kolejnemu frajerowi ktory bedzie chcial z nia byc.