Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minimini88

czy ogladaliscie wczoraj dokument o opetanej Niemce???

Polecane posty

Gość minimini88

wczoraj w nocy na jedynce ogladalam program dokumentalny o dziewczynie co byla opetana przez 6 demonow.mieli tasmy z nagarniami egzorcyzmow i slychac tam odglosy demonow!!!!!brrr...nie sluchalam ich i przelaczylam na inny kanal,bo strasznie sie balam.Potem nie moglam spac cala noc i czekalam tylko az sie zrobi widno.

ja to ogladalam na youtube pare miesiecy temu pewnie ten link powyzej i zaluje do dzis bo minelo pare miesiecy a ja do dzis slysze wieczorami te glosy za soba i sie boje :( jakos nie moge o tym zapomniec i przestac ich nie slyszec, staram sie nie myslec o tym ale to przychodzi samoczynnie co wieczor :(

Gość minimini88
nie wszyscy ni wszyscy,to tak jak powiedziec,ze polacy to zlodzieje i pijacy

Gość minimini88
do mixed berry/moge sobie wyobrazac jak sie boisz,bo ja tych glosow nie slyszalam,a boje sie jak cholera.Postanowilam po mszy (chociaz do kosciola nie chodzilam) poprosic ksiedza,zeby wpadl do mnie w odwiedziny i poswiecil mi mieszkanie.Moze tez tro zrob,to lepiej sie poczujesz,a do drugie trzeba sie modlic.Chyba nawrocilam sie na nowo,b otym filmie

Gość taka jedna wredna
no film niezły...

Gość minimini88
nie wiem,bo ateisto nie jestem,Ale mysle,ze jak by zobaczyli ten film to chyba by sie zastanowili nad tym.

Gość ateisci na pewno by cos wymysl
wymyslili np to ze byla chora psychicznie, albo ze cala ta historia jest sfabrykowana

Gość minimini88
moim zdaniem to sa tchurze,ktorzy nie chca wierzyc,ze sa demony i miec wszystko w d.... a jak Jan Pawet II powiedzial,ze najleprza bronia szatana jest to ze ludzie nie wierza w niego.

Gość emilly r....
minimini88 ciebie tez to spotka hahaha ...hahahaha HHHHAHAHAAHAAHA

Po Egzorcyzmach E.Rose dygałam ze 3 dni, raz nawet przebudziłam się ok. 3:00 (kto oglądał wie ocb) Przeszło mi pewnej nocy, gdy wracałam po paru drinach przez ciemne podwórko, ciemność nie była już tak straszna. Generalnie film jest dość extremalny.

Gość minimini88
ja mialam dobra znajoma jechowa i jakos nigdy nie gadalysmy o naszych religiach ale kiedys zaczelysmy temat a ona 35 letnia kobieta wykszyczala mi,ze kosciol to prostytutka co sie wszystkim daje( i czego oni ucza sie na tych swoich "spotkaniach").a ja doniej,ze kosciol to nie mury,tylko ludzie co wierza w Jezusa,a ona ze wie o tym dobrze.To ja do niej,ze w takim razie to ja tez jestem dziwka.A ona sie zamknela.I kontakt sie urwal.

Gość minimini88
dlatego ja nie chce tego filmu ogladac,bo sie bede bala isc sama do kibla w nocy w moim dwupokojowym mieszkanku.wczoraj po tym dokumecie musial moj facet isc ze mna siusiu,bo sie balam

Gość kurde rzygac mi sie chce
ateista- jehowy i taka jest moja historia. wiec mnie nie obrazajcie

Gość minimini88
ALE JAK TRWOGA TO DEBILU DO BOGA!!!!CO NIE!!!

Gość taka jedna wredna
no jak to obejrzałam to mój facet musiał iść do córci bo zaczęła płakać w nocy a ja ze nie pójdę :P

Gość reactiva
Ta od jehowych byla poprostu nawiedzona, to jak seksta.

Gość taka jedna wredna
o co chodzi z ta trwoga ?

widzialam ten dokument i to nie raz ( pierwszy raz jakies 2-3 lata temu ) takie rzeczy sie zdazaja, a ludzie ( nie wszyscy) sa płytcy i niestety nie potrafia tego zrozumiec ( opetany moze zostac kazdy, kazdy kto jest podatny na takie zjawiska.. ) teraz coraz wiecej ludzi cierpi.. coraz wiecej jest egzorcyzmow odprawianych.. egzorcysci np od nas ze slaska maja kupe roboty przy tym nie wiem jak mozna nie wierzyc w cos takiego.. nie rozumiem

Gość reactiva
Ludzie to sa urojenia wasze.

Gość minimini88
bo koles pisze,ze Boga nie ma.I nie jeden tak mowi,ale jak cos sie stanie i czlowiek jest bezradny to do Boga o pomoc prosi

Gość taka jedna wredna
ah ;] no tak już rozumie :)

Gość lkjh
podajcie tytuł tego filmu

Gość ateisci na pewno by cos wymysl
nie trzeba chodzic do kosciola i wierzyc w czarnych, wystarczy wierzyc w Boga, bo jesli jest szatan jest i Bog