Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ponawiacz...

pytanie czysto retoryczne! dlaczego jak napisze na czacie OMEGLE ze jestem z Pol

Polecane posty

Gość natens
Stranger: Hi You: hi Stranger: are you Chinese? Or Brazilian? You: no. why? do you want to talk only with people from Ch. or B.? Stranger: NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO You: where are you from? Stranger: I don't want to talk to them ;) You: ok? Stranger: I like you already! You: ok:) Your conversational partner has disconnected. faktycznie musi byc pelno chinczykow i brazylijczykow, ale czemu sie rozlaczyl... przykro mi sie zrobilo

Connecting to server... Looking for someone you can chat with. Hang on. You\'re now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: hey You: hello Stranger: witch country youre from? You: poland Stranger: :p Your conversational partner has disconnected. :O chyba nie będę się przyznawać skąd jestem :O

Gość cos ciągle przeywa
ale mi sie fajnie gada z jednym urugwajczykiem, niech tylko teraz rozłączy serwer to... grr:P

Gość cos ciągle przeywa
co to znaczy eeks?

Gość ...ponawiacz....
tak mi smutno ze nawet mi sie ludziom kitu wciskac nie chce ze jestem urugwajską prostytutką:O

Gość cos ciągle przeywa
znalazłam rodaczkę:D

Gość ...ponawiacz....
Stranger: Hello You: hi You: i am a lion You: i kill you You: you are bad men You: from? You: ty kryptopedale ze szwecji konwersuj ze mną! Stranger: I'm a bad man from the Balkans You: are you? You: where is Balkans?

Gość cos ciągle przeywa
oj, ponawiaczu, dużo sie musisz nauczyć:D

Gość zXzx
ejj dlaczegoo mi sie nie chce wlaczyc omegle.com??:( pisze ze blad wczytywania strony:(:(:(:(

Gość ...ponawiacz.....
mi tez się nie włącza:O

Gość janek wiśnkiewski padł
a ten czego się wyłączył?? :D You're now chatting with a random stranger. Say hi! Stranger: Hi. You: hi! You: i love omegle :D You: i am ahamed. Stranger: hello! enthusiasm Stranger: ahamed? You: yep. Stranger: yes i missed omegle You: from somalia. You: and you? You: :) Stranger: o shi Stranger: i Stranger: am Ahmed. Stranger: from djibouti. You: :D You: cool! Stranger: :D You: in omagle is very, very brazylian and china people... Stranger: yes. and finnish You: and you are from djibouti. Stranger: yes, djibouti. You: :) You: you know kafeteria? Stranger: no. You: i live in kafeteria, in poland. Stranger: I see. You: ? :D Stranger: Oh so you are Somali, in Poland You: yep! Stranger: cool You: i am student. You: i know... :D Stranger: what are you studying? You: mathe. Stranger: neato You: i love mathe and polish girls! Stranger: polish girls...are they nice? You: yep, very nice! You: very sexy :) You: and white ;p Your conversational partner has disconnected.

Gość agus*
co wlasciwie znaczy to asl????bo sie mnie ciagle o to pytaja a ja nie wiem o co im chodzi...:(

Gość khasdojwgk
age sex l ocation

Gość agus*
a ok dzieki;)

Gość gość
ale sie zmieniło zdanie o Polakach przez te 5 lat :) dawniej się wam rozłączali a teraz jak napiszecie że jestescie z Polski, to napiszą - cool, nice, oh i was there, nice place, beautiful, so now I know why you are so beautiful itd hehe ;)

Gość gość
Taaa, połowa Europy nas nie lubi i nie dziwię się, bo największa patologia tam wyjechała.