Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KarolinaMonikaIza909

Czy wami tez facet sie bawił?

Polecane posty

Wykozystał mnie i bawił sie moimi uczuciami. Chodził z 4 laskami jednoczesnie najlepsze jest to ze wszystkie czoly to samo do niego co ja. jak to jest mozliwe? cały rok przyz niego cieprpiałam ale to juz koniec przynajmniej mam taka nadzieje

Gość romeo save me - ja bo ktos sie
heh ja mialam tak 2 lata, przeszło mi jak zakochalam sie w innym. najlepsze ze teraz on jest jakby zazdrosny ze nie jest juz moim nr. 1. przejdzie Ci. pewnie to trudne ale olej go totalnie teraz.

Wiem.Musze go zostawić i nie myslec o tym. Ale uczucia tak łatwo nie przechodzą.... moze ktos mi pomoze?

Gość liljanka
tez trafiłam na podobny typ faceta... tylko imprezy, samochody i dupy w głowie... I ciągle ta sama gadka, że coś z tego bedzie itp, że się zakocha...myślał, że sobie bedzie mógł wpadać kiedy chce a ja zawsze będe na jego zawołanie, a z innymi gdzieś się tam bździć... w dodatku nazywał mnie koleżanką mimo, że byliśmy ze sobą bardzo blisko ( ale nie spaliśmy ze sobą tyle dobrze :P )

mała pomysl logicznie mail 4 laski!!!! moj mial choc tylko 2 mnie i ją. a tu 4!!! szczyt. nie rywalizuj nigdy z innymi o faceta - ponizasz sie wtedy. baw sie, mnie to troche pomoglo, ciagle imprezy, nie badz sama nigdy i jak przyjdzie ci na mysl napisac sms albo chocby sygnal puscic to policz najpierw do 10 ;) z gg wykasuj

Mój tez tylko piwo koledzy laski imprezy... zero myslenia o przyszłosci. Najlepsze jest to ze wszystkie te laski chca sie pozabijac no i oczywiscie mnie. To jest totalny koszmar. Moj do tego był straszliwie arogancki i bezczelny

numeru telefonu nie mam gg mam ale nigdy nie napisałam mam tylko e-mail

to jak bylas z nim skoro nawet tel nie masz? to tym lepeij nic juz nie rob - nic!!!

Gość liljanka
ja go teraz olewam konkretnie... i od kiedy skończyłam tą znajomość to czuję się o wiele lepiej... przez niego jeszcze bardziej rypało mi się poczucie własnej wartości... teraz jest już dobrze :)