Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

delete it

Komu się nie chce i do kościoła dziś nie idzie?

Polecane posty

ja tez nie🖐️ kosciol mam za oknem ksiadz wystawia glosniki caly dzien uczestnicze we wszystkich mszach:P

Ja już dłuuuuugoo w kościele nie byłam. Dziś też nie idę i bez kościołu mam wystarczająco dużo problemów.

Ja stwierdziłam że nie idę bo nie byłam u spowiedzi i nie ma sensu od następnego miesiąca się nawracam

ps; tak na marginesie, sory, że nie na temat, ale jak dodaje się tematy do 'wybrane tematy' ? bo jakaś rozkojarzona jestem i nie moge dojść...

deszczowa zaraz za oknem:P wielki koscol,ludzie stoja na zewnatrz bo sie nie mieszcza to ksiadz glosniki wystawia wczoraj msza skonczyla sie po polnocy a dzis od rana:P w niedziele sie nie pospi:P oooo teraz spiewaja:classic_cool: kazde slowo slyczac

to ty jak ksiądz prawie jesteś bo w na każdej mszy jesteś powinni cię świętą ogłosić...

Gość apropositos
to czy jest pieklo dowiesz sie po smierci wiec nie badz tego taka pewna. Ja sie wybieram do kosciola :):):) ponieważ są świeta a ja lubie przezywac je pelnie :) pozdrawiam ps- pomyslcie- moze jednak warto pojsc??

Gość gdgdgd
mam w doopie kościół :classic_cool:

Ja nie idę po części z lenistwa, a po części, że nie czuję takiej potrzeby. W ostatnim czasie jakoś specjalnie blisko Boga nie jestem, w sumie to nigdy nie byłam. Może kiedyś się nawrócę. To nikt nie może do tego dojść ? Ratujcie w potrzebie ;d

nie bo dziwnie się czuje jak ludzie na mnie patrzą jak do komunii nie idę. Zawsze jest też Boże Narodzenie a na następne święta to ja już w pełni mam zamiar w Triduom uczestniczyć to sobie zrekompensuje

deszczowa mieszkasz w malej miejscowosci? u mnie by nikt nie zauwazyl czy idziesz do komunii czy nie:)

Gość na boże narodzenie bedzie
ale przecież w święta też jest spowiedź!

deszczowa domyslilam sie:) takie uroki malych miejcowosci moja mama sklepu wczoraj nie otworzyla bo powiedzila,ze ludzie by ja wykleli:classic_cool: