Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekielna panna

kto jeszcze w dzisiejszych czasach wierzy w PIEKLO??

Polecane posty

Gość piekielna panna

no kto?? bo ja nie :P

Gość piekielna panna
nie. a co to za bajka?

Gość sash...
co to piekło? Oo

Gość taka_se_o
ja wierze...choćbyśmy bardzo nie chcieli ono i tak istnieje :(

Gość diabły najbardziej lubą ruchać
cnotliwe dziewice, żeby się chłopcy nie musieli męczyć z takim dziwolągiem jak dziewica, ni to baba ni dziad, jakiś twór którego Bóg zrobił po pijaku, chuuj wie po co

to nie żadna bajka tylko dokument o dziewczynie którą opętało wpisz sobie w you tuba Jakoś wryło mi się w pamięć zdanie że największym sukcesem szatana jest to ze ludzie w niego nie wierzą

przeciez szatan i pieklo to wymysl fanatykow, prosze Cie, jak dorosli i inteligentni ludzie moga takie glupoty opowiadac. no chyba ze nie sa inteligentni

a opętania to tez jest wymysł? Ja sama widziałam opętaną i z nią rozmawiałam wiec takimi głupimi argumentami mnie nie przekonasz

jak byś widziała to co ja to by ci mina zrzedła, tak to wszyscy mądrzy możesz mi nie wierzyć ja wiem co widziałam

Jezeli ktos wierzy w Boga i niebo, to wierzy tez w pieklo. Ja na szczescie nie wierze ani w niebo, ani w pieklo. Po co za zycia sie stresowac, gdzie sie trafi po smierci? :P

Gość misiekkkkkkkkkkkk
ja tam wierze, lepiej wierzyc;)

z tym sie nie zgodze ze kto wierzy w boga to wierzy i w pielko. MOja znajoma wierzy w Boga a nie wierzy w niebo i pieklo, bardziej duchowo do tego podchodzi a nie religijnie, nie podaza za powszechnymi glupimi wierzeniami

ok jak sobie chcecie, nie ma sensu was przekonywać Widziałam na żywo i nie życzę wam tego oglądać Możecie mnie nazywać jak chcecie ale i tak po śmierci wspomnicie moje słowa Zresztą wielu jest ludzi których kiedyś opętało, ale nikt się do tego jawnie nie przyzna bo nie oszukujmy się nie ma się czym chwalić

Piekielna Panna -- Rozumiem, o co ci chodzi. Ja tez wierze w Boga, ale nie katolickiego(jakiegos Boga, ktory stworzyl swiat) dlatego nie wierze w niebo i pieklo. Chodzilo mi o katolikow, ktorzy wierza w katolickiego Boga - ktos, kto wierzy tylko w 'katolickiego Boga' a nie wierzy w niebo i pieklo, nie jest tak naprawde katolikiem, bo jaki to mam sens? Wypowiedzialam sie chaotycznie. :P

" po smierci wspomnicie moje slowa" hahahahaha dobra jestes, ja mysle z to Ty sie po smierci niezle rozczarujesz, albo po prostu zdziwisz, ze jest nie tak jak to sobie wyobrazalas