Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka222

Wasz ideal sukni slubnej- wklejamy foty kochane

Polecane posty

lilsss - sliczna ta Twoja suknia!! podobaja mi sie tego typu suknie. Dziubus - delikatna, masz moze zdjecia z przymiarki??

Gość mammamiapomidore
wredniak - wszystko i tak wyjdzie w praniu, jak zacznę mierzyć ;) Może się okazać, że z wymarzonej nici, bo wyglądam jak dziewczynka do komunii... A Twoja śliczna, ale Ty jesteś wysoka panna, a ja mam 164 cm wzrostu :D

Gość mammamiapomidore
Habanę bym zamówiła w ciemno ;) Serio. Źle się wyraziłam w pierwszym poście i dlatego nie zostałam dobrze zrozumiana. Nie zamówiona, a wymarzona. Zaklepana. Okrzyk małej dziewczynki, jak widzi wymarzoną kieckę ;) Po prostu ciężko wyobrazić mi sobie coś innego, choć wiem, jak realia odbiegają od reklamowych zdjęć. Wciąż wydaje mi się, że mam jeszcze sporo czasu - ślub planujemy w wakacje przyszłego roku. I wiem, jakie to zgubne myślenie ;) No nic, może w tym tygodniu uda mi się wyjść "przepisowo" z firmy.

Gość mammamiapomidore
A sukienkę wredniaczku wybrałaś ładniejszą od la spozy ;)

Gość czyczyczy444
ahhhaaaaaaaa wredniak czyli zainteresowanie wielkie, walą do ciebie drzwiami i oknami tylko ty po prostu nie chcesz sprzedać. no jeżeli tak to całkiem zmienia postać rzeczy. i widzisz nie tylko ja twierdze ze na kazdym forum reklamujesz ta tandetę!!! Naprawde robi sie nudne. Pozdrawiam

Gość anuszkakka
weżcie się od wrednaiak odwalcie napisała tylko że to był jej ideał taki był przeciez temat topiku.... a suknia wredniak sliczna i wiele osób tutaj moze ci figurki i wygladu pozadroscic tutaj dlatego tak pisza bo pewnie wygladaj jak pasztety i zadna suknia im nie pomoze :P

Gość mada79
O widze ze koleżanki zachwycone Madonna fashion. No ja bym tam nie kupiła nawet jakby mi dopłacali. Sukienki w chorych cenach i w dodatku uzywane piorą i sprzedaja jako nowe.

Gość mada79
jeszcze jedno te cwaniaki z madonny kupuja je po 200 euro. Same widzicie czysty zysk. A tak sie wszyscy podniecaja

czyczyczy - ależ wytrwała jesteś w dyskusjach hehe :D tak się akurat składa, że rozmiarowo nie pasuje, jak to sukienka uzywana, ale ty sie o mnie nie martw ja sobie świetnie dam rade:D

anuszkakka - 🌼 achajka - ozdoby na tej sukience takiego samego koloru co na zdjeciu?? a ja tylko ta - do takiej sukni to trzeba miec juz idealna figure ;) pokazywac dalej, bo dzisiaj nudno w pracy :classic_cool:

tak wredniaku:) z bialymi wyglada duzo gorzej, traci caly urok bo te kwiatki sie stapiaja z suknia. Poki co to jest moj typ, po przymiarce sie okaze czy ideal nie siegnie bruku:D

achajka - :D podoba mi sie bardzo fason tej sukni, nie jest beza, ani rybka, taka posrednia, :) bedziesz miala tren? ciekawa jestem jak wyglada po podpieciu ;)

planuje tren, tyle ze nie wiem czy mnie nie przytloczy bo ja kurduplem jestem:D 161 + obcas z 5 cm, czy to nie za malo na taka suknie?

Gość orange red
jak dla mnie to do tej sukni wredniaka trzeba miec bardziej kobiece ksztalty kraglejsze bioderka,biust na dziewczynie nie ma tego efektu poprostu na niej wisi.?widzialam ta suknie na innych dziewczynach i bardzo chuda laska glupio w niej wyglada ani wciecia w biodrach ani biustu i tylka???