Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka222

Wasz ideal sukni slubnej- wklejamy foty kochane

Polecane posty

Gość jedynaczka.
naprawdę podobaja ci sie takie suknie?

Gość utgtuedfhj
ladna rzeczywiscie

Gość Maxiareczka1
Kasiunka82 Twoja najładniejsza, choć reszta też ładna ;) Ja swojego typu jeszcze szukam

Gość zadna
mi sie zadna nie podoba, jejciu zo za gust!!!!!!

zadna: jaki typ sukienek ci sie podoba? ;) z reszta nasze sukienki maja sie nam podobac (Pannom Mlodym) i my sie mamy w nich dobrze czuc :P w koncu o to chodzi. na pewno ty znajdziesz taka, w ktorej sie dobrze poczujesz i bedziesz wiedziala, ze to ta jadyna - czego ci bardzo zycze :)

Gość blondyna dobrze dyma
Mi też żadna :P Dobrze że moja już w szafie wisi ;) I fajnie że ile osób tyle gustów,bo wszystkie tak samo ubrane byśmy do ślubu szły :D

Gość vanessskaaa
taka jedna mala wredna twoja najladnieszja jak dla mnie :) to chyba cymbeline bo ją widziałam w salnie tez mam z cymbeline swoja :) a reszta tutaj mi sie nie podoba no moze ta madonna

Gość Ejkusia
Podobas mi się ta z kelly star, do tego wesele na zamku i już pełnia szczęścia ;)

Gość czyczyczy444
wredniak jeszcze ci sie nie odechcialo chwalic ta suknia. na kazdym forum juz ja widze!!! daj sobie spokoj z tym szajsem

To chyba oczywiste, że nasz ideał sukni to właśnie ten w którym występowałyśmy, lub dopiero będziemy występować :) Chyba nikt nie będzie tu wklejał innych fotek ;)

Gość czyczyczy444
wredniak naprawde nic specjalnego ta sukienka co zreszta widac bo na allegro juz jest długo długo i nic....! zero zainteresowania!!! ciekawe dlaczego? hihi pozdrawiam

Gość kajk11111111111111
dokladnie wredniak twoja suknia juz jest nudna wszedzie sie nia chwalisz jakby bylo czym a twoja suknia jest przecietna i oklepana

dzieki dziewczyny 🖐️ ;) czyczyczy - a skad wiesz, ze zero zainteresowania? to, że nie sprzedana, to nie znaczy wcale, że nikt nie jest nią zainteresowany :P hehe ale masz naprawdę problem, temat prosty - nasze ideały, wiec może pokazesz swój ideał skoro tak bardzo chcesz brać udział w dyskusji :classic_cool:

Gość upupupupuououoou
Boska ta habana:-)

Gość mammamiapomidore
Właściwie to jeszcze nie do końca zamówiona, ale co mam zrobić? Jedyna jest i warta swojej ceny ;)