Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żrę sernik

Gdybym miał dziewczyne to zabrałbym ją teraz na spacer

Polecane posty

no wlasnie 'czasem' a czasem jednak nie jest tak chujowo ... a ja nadal czekam az on laskawie sobie o mnie przypomnie, ma czas do czerwca, bo w tym roku wszystko mi sie zjebalo na glowie i w czerwcu spierdalam z tego bagna .

Gość żrę sernik
jak można nie lubić rodzyenk? To najlepsze co może sie trafić , monotonia ciasta przerywana od czasu do czasu słodką rodzynką ;-)

pogadaj z nim, powiedz co Ci lezy na sercu ... moze rzeczywiscie przejrzy na oczy, bo inaczej nie ma sensu sie chyba tak meczyc nie ?

no właśnie byłam w trakcie rozmowy to usłyszałam zajebisty tekst roku "Nie zasługuje na ciebie" Normalnie majtki do samej ziemi opadają. Kij, co ma być to będzie. Nie cierpie rodzynek, zawsze muszę wydłubywac z sernika :O

Gość Izabela26ka
narzekanie.. a co ja mam powiedziec. Po 4 latach z facetem dowiedzialam sie że zdradza mnie...w czerwcu mial byc ślub i co? i wielkie gówno.. mam juz 26 lat. Wyprowadzilam sie kilka dni temu od niego z wielkim płaczem.. mam swój wiek, potrzebuje stabilizacji, chcialabym załozyc rodzine, miec dziecko a on co mi zafundował?.. a tymczasem mieszkam znow u rodziców jak kilka lat temu.. jak nastolatka znów samotna... czuje sie jakbym wrocila do przeszlosci tylko jestem juz stara dupa juz niestety i nie ma lekko. Nie mam nawet świąt... rodzice się kłócą, oboje są TOKSYCZNI że tak powiem, odżyłam dopiero jak wyprowadzilam sie od nich a teraz zmuszona bylam wrocic i znow mnie zatruwają. Przeklinaja i krzycza na siebie nawet w swieta. Jest mi źle.. nie mam przyjaciół bo oni maja juz swoje rodziny, wielu wyjechalo z kraju i w doopie mnie mają. bede starą zgorzkniałą pannicą:/ też przegrałam. Załózmy moze klub ludzi z przejebanym życiem.

Izabela - tez mam meksyk w domu, ojciec zabrał dupe, wsiadl w samochod i pojechal w pizdu, a mama siedzi i sie smuci, jak wroci to sie pewnie pokloca. Jak tak dalej bedzie to ja tez zostane stara panna, tyle ze mam 24 lata. Zdradzil coe- znajdziesz sobie lepszego, nie ma co popedzac losu. nie dygaj.

Gość żrę sernik
może to byłby taki rodzynek w cieście , chwila mega przyjemności dana od losu w tym całym zjebanym życiu , jestem za ;-)

chocolat- wlasnie, to takie typowe polskie myslenie. znajoma wyjechala do Dubaju (ma teraz 28 lat) i za nic w swiecie nie da o sobie powiedziec ze jest stara, a do stabilizacji tez jej jeszcze sporo. A jak była tutaj to jęczała że stara

Gość Izabela26ka
emilunka 1985 najgorsze to taka zatruta atmosfera w domu... a jak i w domu i w życiu prywatnym to przepitolone ..dobrze ze mamy kafe :D:D :) cóz... niedługo mam 30-kę może nie stara ale przydałoby się już dziecko nie sądzicie? wszysztkie moje znajome mają dziecki, mężów a ja..

Izka Ciesz sie ze sie dowiedzialas przed slubem ... Pomysl co by bylo jakbys sie dowiedziala po slubie...

cguj z taka atmosferą :O "Cóz... niedługo mam 30-kę może nie stara" nie niedługo tylko za 4 lata :) a mąż do dziecka jest względnie potrzebny :)

Gość żrę sernik
pain , to gdzie mam dojechać ? ;-)

Gość Izabela26ka
ok.. moze przesadzam bo sie boje samotnosci w zyciu. kurde faja wlasnie mi uswiadomilas ze mam powdo do radosci.. ze sie okazal hoojem jeszcze przed ślubem.

Gość żrę sernik
pain to jaki kierunek mam obrać startując w wlkp . ? ;-)

izabela teraz to nie ma czego żałować, naprawdę lepiej że tak wyszło niż jakby ci miał zasadzic rogi zaraz po ślubie albo kupę lat po. Na co ci taka męska imitacja :O Dlatego jestem za inwigilacją, ostrożności nigdy za wiele :)

Gość Izabela26ka
osladzam sobie zycie sernikiem bez rodzyn :P

Gość żrę sernik
mam nadzieje że w okolicach Łodzi są jakieś przyzwoite hoteliki ;-)

Gość Izabela26ka
i będę ogladała "diabeł ubiera sie u prady" samotnym wieczorem... i tyła od nadmiaru światecznych ciach...