Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlag mnie trafi

NIENAWIDZE SWOJEJ MATKIII

Polecane posty

Gość szlag mnie trafi

OK. Jest dorosła, robi co jej sie podoba. Olewa mnie i okłamuje. Nie rozmawiamy. Jak che jej powiedziec coś waznego to nie słucha. Ciągle gada przez telefon. Zdradza męża (moje tate) na prawo i lewo.. MAM JEJ SERDECZNIE DOSC. Nawet nie miałam zamiaru jeść z nia rano sniadania (święconki) i oczywiście nie zjadłam. Ona i tak miała to gdzieś. Wczoraj jej w domu nie było.. jutro tez wychodzi. Ze względu na to, ze jest moja matką to ją kocham, ale teraz jej nie nawidze. I jak się wkurze powiem jej, że wiem, że zdradza tate.. booże.. jaka dziwka z niej :O

Gość gortanówka
a ile ma lat ?

Gość fortanówka
a ile ty masz lat ?

Gość WIOSENKA+++++++
a gdzie twój tata?

Gość szlag mnie trafi
za granicą :O

Gość szlag mnie trafi
jak jej kiedyś powiedziałam, czemu mnie okłamuje to ona, ale przeciez ja nie klamie :O

Gość szlag mnie trafi
Ooo przepraszam.. jednak dzisiaj też jedzie. I pewnie wróci jutro.. albo w sumie jak była umówiona na jutro rano to pewnie nie wróci.. co za zycie :O

Gość szlag mnie trafi
Jak tylko wyjdzie.. to napisze jej sms-a, że jej nienawidze :O

Gość
a nie pomyslalas by powiedziec tacie?

Gość
i ile masz lat? zostawianie maloletniego dziecka bez opieki podpada pod zaniechanie opieki ]:->

Gość szlag mnie trafi
nie chce afery. I tak ciągle gadali o rozwodzie jak był.. zresztą on jest taki, że cały czas gadał, że ona go zdradza. Matka oczywiście, że nie, nie zdradza. Ale jednak jej ciągłe wyjścia, ponad godzinne rozmowy przez tel, miłosne sms-y i prezerwatywy w torebce świadczą o czymś innym :O

Gość
albo cos z tym zrob albo przestan jeczec. albo sie wyprowadz ile masz lat?

Gość szlag mnie trafi
16 :O I próbowałam coś z tym zrobić. Rozmawiałm z nią, ale jak powiedziała tak juz będzie i ona nie chce tego zmieniać

Gość smells like 90
Twoja matka jest zwykłą zdzirą.

Gość szlag mnie trafi
Już kiedyś tak było..(teraz jest gorzej) Też brała ze soba prezerwatywy.. całymi dniami gadała przez tel. Ale potem sie skończyło. A teraz znowu, ale wtedy chociaż ze mna rozmawiała i mogłam ja nazywać mamą, a teraz? Teraz nawet by nie zauwarzyła jakby mnie tydzień w domu nie było :O

Gość wcześniejsza
bardzo ci współczuje ,ty juz chyba wczoraj pisałas ,prawda? masz siostre ?ja bym ci doradziła zebys o wszystkim tacie opowiedziała.Dlaczego jest za granicą?

Gość szlag mnie trafi
tak pisałam :O Pisałam wczoraj i dzisiaj też.

Gość wcześniejsza
ponawiam pytanie-Dlaczego jest za granicą twój tata?

Gość szlag mnie trafi
Nie gadałam z nią od kilku dni.. wreszcie wczoraj tak wyszło, że chwile cos tam pogadałyśmy.. ona na 13:00 szła do pracy.. miała być na 17:00 w domu i jak ZWYKLE nie wróciła.. Już w innym temacie pisałam, że wróciła dzisiaj o 11:00. A teraz znowu wychodzi.. no mam dość :(

Gość szlag mnie trafi
Jest tam juz od 5 lat bo prawdopodobnie spodobało mu się "wolne" zycie.. kto wie może też zdradza, ale raczej nie ma wzięcia :O Ale tak na serio jest tam po to, żeby zarobić kase

Gość wcześniejsza
myślałaś zeby z ojcem zamieszkać?

Gość szlag mnie trafi
szczerze to nawet nie chce z nim mieszkać. Bo z nim też nie mozna porozmawiać i chyba wole już siedzieć z matką

Gość szlag mnie trafi
a poza tym mam tutaj szkołe.. Ale to byłoby dobre.. kto wie.. może by chociaż raz zatęśkniła.. ale szczerze wątpie.. skakałby z radości do sufitu jakbym wyjechała.

Gość wiesz co po prostu
olej ją jej zycie jej sprawa.. jak tylko skonczysz liceum jedz do ojca za granice i sie od niej odetnij..a prezerwatywy jej poprzebijaj szpilką ;d ojcu powiedz ze go zdradza (zreszta jak wpadnie to sam bedzie mial dowod) i koniec moze sie nauczy czegos.

Gość wcześniejsza
też bym tak zrobiła,igiełka w ruch i po sprawie

Gość szlag mnie trafi
nie chce, żeby była wpadka.. jeszcze tego brakuje :O Może jej przebije i te kilka prezeratyw co je ma nitką zawiąże ( nitka będzie przechodziła przez sam środeczek ;) ) Wtedy nie będe musiała jej mówić, a ciekawe, czy sama coś powie :P Ale nie mam za bardzo jak.. torebke ma zawsze przy sobie. Aha i własnie wyszła z domu.. napisac jej tego sms-a? Bo mam wielka ochote go napisać

Gość smells like 90
zamknij drzwi i jej nie wpuszczaj przez tydzień. Niech idzie do swojego fagasa pomieszkać.

Gość szlag mnie trafi
napisze jej tego sms-a. Może i będe żałować

Gość wiesz co po prostu
z tymi drzwiami to dobry pomysł...nie chcesz przebijac to jak ja wpuscisz w koncu do domu to trzymając igle w rece powiedz jej ciekawe czy dzis uzylas ktorejs z tych ktora przebilam;d hahahahhahahaha... chcesz napisac smsa? napisz jej Jako ze swieta to czas refleksji i przemyslen a Ty jestes wprost cudowna matką postanowilam isc na pielgrzymke do czestochowy na kolanach w intencji lepszej.

Gość wiesz co po prostu
a w ogole to nie wiem czy masz chłopaka albo jakas bliska przyjaciolke czy nawet kogos z rodziny u kogo bys mogla przenocowac...bo na Twoim miejscu spakowalabym rzeczy wziela troche kasy i wrocila we wtorek (po szkole jesli masz szkole we wtorek) malo tego nie odbieralabym od niej telefonow:)