Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Siells

Polki to napewno nie najpiekniejsze kobiety swiata...a gdzie są najpiękniejsze?

Polecane posty

Choć jestem kobietą... To i tak wkurza mnie jak ktoś np. w Tv gada \"Polki najpiękniejsze kobiety na świecie\" niby ma być to komplement, ale to jest starszne kłamstwo. Az mi wstyd, przyjedzie taki z zagranicy powiedzmy piosenkarz... jakiś prezenter sie ptyta, czy też uważa ze Polki są piekne...ten z grzecznosci odpowie ze tak, ale często widać jego zażenowanie. Powiedzmy na ulicy. weźmy dziewczyny (nie wszystkie) w wieku 14-20 lat..wiekszosć to jakieś \"wypindlowane panny\", które graja ksieżniczki, i jakie są oh i ah. Popatrzmy np. na zdiecia na naszej-klasie, fotce czy epulsie....szkoda gadać, każdy wie co widzi.. z przykroscia musze stwierdzic, że wiekszosć to takie lale. Oczywiscie są i też dziewczyny wartosciowe, nie chce obrazać tej mniejszosci. Teraz popatezmy np. w kosciele czy ulicy, na kobiety w wieku 40 i starsze...hmm... no coż większosć o siebie nie dba i jakos tej urody nie widać. Choc w Polsce jest wiele dziewczyn naprawde ładnych, któe nie unoszą sie swoim pięknem. Są normalne i o siebie dbaja. A teraz pytanie, gdzie wg Was jest wiele pięknych kobiet? Wg mnie w Indiach, BoolyWood i z krajów latynoskich.

Gość hamburgerowy joe
w Indiach i Izraelu sa najpieknijesze babki na Ziemi

Gość gość
Gdyby Polacy byli chociaż tak nienajpiękniejsi na świecie jak Polki, to byłoby przewspaniale :) Co do Latynosek to też świetne,Hinduski jak się trafią, Słowianki są super.. Ogólnie co się komu podoba ;)

Gość gość
W V-VIII wieku to na tereny dziś nazywane słowiańskimi(slav- niewolnik) wyruszyły wyprawy po niezwykle wysoko cenione w basenie morza śródziemnego kobiety o jasnych włosach i niebieskich oczach. Późniejsze ozdoby haremów. Coraz mniej blondynek w naszej ojczyźnie!

Gość gość
A mi się Hinduski nie podobają, a Hindusi to już okropieństwo. Wyglądają jakby byli niedomyci :o Mi podoba się tylko i wyłącznie rasa biała, szczególnie właśnie typ słowiański. Stosunkowo ładni są też rdzenni mieszkańcy Bałkanów. Mają ciemną urodę, ale nie taką "brudną" jak ciapaci, hindusi i inni mulaci.

Gość gość
Polki zazwyczaj mają taki chciwy ryj i te rozbiegane oczka szukające kozła ofiarnego, który będzie za nie płacił do końca życia. Rasowych kobiet w PL nie ma. Conajwyżej zdarza się jakaś względnie ładna. Reszta to pasztety, azjatyckie mordy z uwydatnionymi kościami policzkowymi i uchem w środku twarzy zamiast nosa.

Gość gość
a moim zdaniem i hindusi i hinduski są piękne, ja tam uwielbiam ten typ urody ;) ale kobiety przepiękne są też w rosji :)

Gość gość
95% populacji na całym świecie to osoby przeciętne, a z tych pozostałych 5% co najmniej połowa jest dobrze zrobiona i wystylizowana. Ktoś tu przytoczył Wenezuelę i po części ma rację, tam jest mnóstwo ładnych kobiet i często one wygrywają konkursy piękności, ale też w Wenezueli operacje plastyczne są na porządku dziennym i tam praktycznie każda kobieta robi sobie cycki, usta, oczy, bo tego typu zabiegi są tam bardzo tanie.

Gość gość
To tylko takie powiedzonko i nie ma nic wspólnego z prawdą, ładne kobiety można zobaczyć wszędzie, ale nawet gdyby polki były najpiękniejsze to niestety tracą przez charakter, są bardzo roszczeniowe, mało samodzielne i nie mają zbyt ciekawych zainteresowań, wręcz muszą mieć jakiegoś faceta który by je zabawiał, bo inaczej są nieszczęsliwe.

Gość gość
A jakie to są ciekawe zainteresowania wg ciebie?

Gość gość
Szydełkowanie, puszczalstwo..etc..