Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...ponawiacz....

Gdzie się podziały te wszystkie wróżki z kafe??

Polecane posty

Gość ...ponawiacz....

:( potrzebuję pilnie przepowiedni:( Anna 17,01,92 napisać czy nie? jeżeli tak to dlaczego? jezeli nie to dlaczego? prosze o pomoc czy coś tam

Gość ...ponawiacz....
😭 ale sie boje napisac:O bo jak bedzie ze sie narzucam?:O

Gość A mi powrózysz tez chce
tak na wielkanocna wróżbę kobieta byk numerologiczna 11 co na wiosne dla mnie widza karty? powróz mi prosze:))

Gość ...ponawiacz....
do tej powyżej- ALE W TYM TOPIKU NIE MA KTO WRÓZYC:O i tu tkwi cały problem:D

Gość ...ponawiacz....
dobra moge mu tak napisać: "czemu sie kurwa nie odzywasz ja tu kurwa umieram z tęsknoty a ty mnie olewasz:( po coś to zaczynał kretynie jak teraz Cie wale:O" moze byc tak czy za ostro??

Gość Czarne Diabełe
>A mi powrózysz tez chce Dobra ja Ci powróżę za pomocą fusów z kawy rozpuszczalnej. Widzę faceta w twoim życiu jak zwykle będzie to baran (również zodiakalny). Wysoki brunet albo niski blondyn słabo widzę. W pracy bez zmian musisz się uśmiechać do szefa i wypinać tyłek a może dostaniesz podwyżkę. Rodzina jak zwykle nalega abyś znalazła sobie chłopa i wzięła ślub masz już przecież 24 lata.

to szkoda wszystkie wrózki siedza na iversum ale tam trzeba płacic nic za darmo life ist brutal:(((

do czarnr diabele nie trafiłas kochana

Gość Czarne Diabełe
Jak nie trafiłem trafiłem trafiłem :classic_cool: masz na imię Magda masz 24 lata i mieszkasz jeszcze z rodzicami i masz tipsy czerwone :classic_cool:

Gość ty z każdym dniem
to ja może powróżę ze zdjęcia twojego ryja co :classic_cool:

Gość Czarne Diabełe
nie możliwe żebym się pomylił musiałem coś trafić choćby kolor włosów Blond oczy zielone na bank coś trafiłem.

Gość ...ponawiacz....
dobra.. pisze do niego [boi sie] zaraz wam powiem co odpisał:(

czarne diable nie trafiłes ale moze ktos naprawdę mi powrózy co :))) czekam na prawdziwa wrózke

Gość ...ponawiacz....
a jak mi nie odpisze?😭

Gość ...ponawiacz....
już 3 minuty nie odpisuje😭 a dostarczono bo mi raport przyszedł:( juz mu nie zależy:(

Gość Czarne Diabełe
To nie możliwe aby wróżka trafiła cokolwiek nie ma szans żeby przez internet wróżka odgadła imię czy kolor włosów nie mówiąc już o przyszłości. Jedynie metodą numerologiczna da się postawić horoskop znając datę urodzenia . Jak chcecie sobie posłuchać wróżki to Aida odpowiada na telefony w RDC o godzinie 23:00 ma miły i sympatyczny głos ale czy jest dobrą wróżką nie wiem .

Gość jak mieszka blisko ciebie
Aniu to wez jeszcze nienapoczetego zająca z czekolady i idz mu złozyc osobisice zyczenia swiąteczne a w prezewncie wrecz mu tego zajaca Ale sie zdziwi teraz rodzinka juz po głównych uroczystosciach on będzie miec chwilke dla koleżanki zeby z nia porozmawiac osobiście:))) Próbuj święta to dobry czas na miłośc

Gość ...ponawiacz....
ale zanim ja tam dojde to środa bedzie czyli juz po świętach:O on mieszka jakieś 40 km ode mnie:( 😭 nie odpisał:( chyba skocze:(

czarne diable jeżeli naprawde umiesz wrózyć zapytaj kart co z moja praca i czy w tym roku bede miała tzn zajde w ciąże ?

Gość jak mieszka blisko ciebie
Aniu to zaplamuj jutro z ranka u niego sie pojawic 40 km to nie koniec świata ale koniecznie wez jakis skromny upominek dla niego jako prezent od Ciebie na wielkanoc choćby miłał to byc ten zajac:)))

Gość ...ponawiacz....
ale jak pojade do niego to bedzie ze się narzucam:O on na głupiego esa nie moze odpisać a ja mam za nim jeździć??:( gdybym miała pewnosc ze mu zależy to wtedy tak, moeg jechać.. ale ja nie wiem, nie mam pojęcia czy mu jeszcze zależy czy juz mnie olał:(

Gość jesteście obydwoje
bardzo młodzi w takim wieku nie zawsze postepuje sie racjonalnie nie dla niego dla siebie to zrób tzn pojedz i przekonja sie sama a nóz siedzi tam z jakąs nowa wtedy na własne oczy sie przekonasz pozatym radze żebys jakby co zapewniła sobie powrót odrazu tzn poproś ojca brata kolezanke sąsiada żeby ktos cie tam zawózł i zaczekał tak ok 30-40 mni na rozwój sytuacji jakby co odwiniesz sie na pięcie i wracasz pomys o tym:)) Aniu

Gość ...ponawiacz....
ale on nie ma żadnej innej:( tego jestem pewna jak niczego innego na świecie!:(