Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nutarela

Ciagle porownuje sie z bylymi mojego faceta..

Polecane posty

Gość nutarela

To jest juz chore, ciagle sie pytam ktora z poprzednich dziewczyn mojego faceta byla najfajniejsza ktorą najmilej wspomina itp i czesto wywoluje klotnie . Sama sie tylko pogrążam :( Wiem ze wazne jest to co sie dzieje teraz i w przyszlosci ( a juz mamy plany na przyszlosc) ale jakos inaczej nie umiem. CO jest ze mną nie tak?

Gość papapararara
no chyba bra ci pewnosci siebie, albo masz ambicje zeby byc najlepsza. bo czy nie jest tak, ze bys sie najlepiej poczula, gdyby ci powiedzial, ze z toba jest bez porownania lepiej niz z bylymi, i to ty jestes jego najwieksza miloscia? :O

Gość nutarela
Ale o to chodzi ze on mi to ciągle powtarza. Caly czas. ze tylko mnie kocha i nikt inny na niego tak nie dziala :(

Gość kikoo
ja nie znalam zadnej bylej mojego chlopaka (jedna widzialam na zdjeciu ale byl z nia krociutko) i przyelam taka zasade od poczatku: zero wypytywan zero tematow o bylych . i wg mnie jest super. nic o nich nie wiem, nic mnie nie interesuje.. w ogole nie jestem zazdrosna bo on mmi powtarza ze jestem wyjatkowa, charakter mam cudowny.. a jestesmy razem prawie rok..

Gość nutarela
tez powiedzial ze nie chce o tym gadać, ale ja go zmusilam do tego. :(

Gość matyldas
Mam to samo. Wypytuje a potem się dołuję ,że np nie powiedział , ze mnie najbardziej kocha czy cos w tym stylu. POza tym jestem masakrycznie zazdrosna ,że byłe u niego mieszkały a ja nie mogę.

Gość nutarela
ja tez.. wypytuje sie pozniej lapie dola;/

Gość matyldas
Jezcze dobrze jak powie to co chcę usłyszeć gorzej jak powie cos pozytywnego o byłej. Masakra ja już z tym walczę bo sie oto kłócimy.

Gość nutarela
My tez praktycznie ciagle o to sie klocimy. A moj chlopak tylko raz zapytal sie z kim bylam i kto mi sie podobal ale to na poczatku zwiazku i juz do tamego tematu ni wrocil. a jestesmy Dopiero (!) pol roku. Jakos on potrafi nie robic z tego problemu, niestety ja tak nie umiem

Gość papapararara
jesli to sa jego byle to byl powod ku temu, bo gdyby byly takie dobre to by dalej z ktoras byl. ale to jest przeszlosc. a skoro mowi ze cie kocha najbardziej na swiecie i nikt na niego tak nie dzialal to po cholere pytac ciagle, co to za roznica jakie one byly???? wazne jest tu i teraz:)

Gość matyldas
Mój też raz zapytał i więcej go to nie obchodzi. Oni to mają zdrowe podejscie tylko my takie głupie baby jesteśmy jakieś niedowartościowane.

Gość nutarela
wlasnie. niedowartosciowane. ;/

Gość matyldas
A co wy na to , że mój mówi że chciałbym miec taki związek jak z pierwsszą dzieczyną. Ja mu wtedy mówie zeby sobie do niej wrócił i że nie jestem nią. MAsakrycznie mnei to wkurza.

Gość nutarela
o kurcze ja to bym mu chyba przywalila..nie no bratk mi slow...moj na szczescie nic takiego nie mowi mowi ze nigdy nie byl taki szczesliwy :) ale boje sie ze ja to wszystko moge popsuc

Gość matyldas
On tak mówi bo ja niby jestem za abrdzo zaborcza a ona mu dawała swobodę. I to z tego względu ale sam ją zostawił . Mi mówi , ze mam najladniejsze cialo ze wszystkich byłych i mnie kocha.

Gość matyldas
Nutarela a to twój pierwszy facet?

Gość nutarela
jako Facet oficjalnie tak. ale z paroma krecilam i niby chodzilam ale to nie tak do konca.. a Twoj?

Gość nutarela
to bylo tak ze odkad go poznalam to chcialam z nim byc. Troche czasu minelo zanim mnie docenil, bo to nie od razu. i tak sie zastanawiam czy on nie jest ze mna z litosci..albo znowu ja niepotrzebnie problemy robie

Gość matyldas
Nie mój nie. Ale jakoś poprzedni potrafili mnie utwierdzic w przekonaniu ze jestem dla nich najfajniesza. A teraz nie jestem tego pewna. Ale nie poruszaj przy nim tego tematu więcej.

Gość nutarela
Sprobuje juz o tym nie rozmawiac.

Gość nutarela
czy ktos tak jeszcze mial ?

Gość nutarela
podnosze

Gość sdfdsfsd
ach glupota zajmij sie tym co jest , jestes chyba malo dojrzala psychicznie do zwiazku..